Home > Linksback Jonathan Mulder dwingt na succesvolle stage een verbintenis met TOP Oss af
NIEUWSTOPIC
Linksback Jonathan Mulder dwingt na succesvolle stage een verbintenis met TOP Oss af
26 juli 2023
Vandaag versterkt de Osse achterhoede zich met Jonathan Mulder. De linksback komt transfervrij over van Telstar, en tekent voor een jaar bij TOP, met een optie op nog een jaar.

Jonathan Mulder werd geboren in Nederland als zoon van een Nederlandse vader en Israëlische moeder. Hij groeide op in het land van zijn moeder, waarvoor hij uiteindelijk jeugdinternational zou worden en toetrad tot de voetbalopleiding van Maccabi Tel Aviv, de club in hun thuisstad. Op zijn elfde verhuisde het gezin zijn voetbaldroom achterna naar Nederland, waar hij na enkele jaren bij de jeugdopleiding van AZ aansloot. In 2020 maakte hij op 18-jarige leeftijd de overstap naar ADO Den Haag, waar hij in datzelfde jaar zijn profdebuut maakte.

In dienst van de Hagenezen leerde hij trainer Ruud Brood kennen, met wie hij bij TOP Oss tijdens zijn recente stage daar herenigd werd. “Ik ken hem als een speler met een goede mentaliteit, die we hier naar een hoger niveau in zijn carrière willen brengen”, aldus de oefenmeester. Technisch directeur Linton Posthumus biedt Mulder graag de kans daartoe. “Jonathan heeft zich in tijd hier als stagespeler voldoende bewezen om een verbintenis af te dwingen”, merkt hij op. “Hij is een fysiek sterke speler waarbij we voldoende aanknopingspunten voor groei waarnemen.”

De 21-jarige verdediger hoopt zich snel in het Frans Heesen Stadion te kunnen laten zien. “Ik sta verdedigend mijn mannetje maar kom ook in de aanval graag mee op”, aldus Mulder. “TOP Oss heb ik de afgelopen tijd leren kennen als een club waar ik me prima thuis voel, en waar ik er alles aan wil doen om zowel mezelf als het team hogerop te helpen.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...