Home > Levix spreekt zijn vertrouwen uit en sluit zich aan bij TOP Oss
BUSINESSNIEUWS
Levix spreekt zijn vertrouwen uit en sluit zich aan bij TOP Oss
8 december 2021

Zelfs in deze zware tijden voor zowel voetbalminnend Nederland als de BVO’s, spreekt Levix ICT Groep zijn vertrouwen uit aan TOP Oss en gaat de club ondersteunen.

 

Gert-Jan Vis:

“Binnen Levix streven wij continu naar 100% klanttevredenheid, duidelijke communicatie en TOP service. Dat is waar wij voor staan! Ook als het even niet mee zit, moet je er staan.’’

Peter: “Ondanks dat we wederom voor lege tribunes moeten spelen en geen sponsoren kunnen ontvangen, doet het ons goed dat Gert-Jan Vis toch in deze tijd opstaat en de club ondersteund.
Ik sluit me aan bij de stelling van Gert-Jan: Ook al zit het even niet mee, dan toch moet je er staan. Daarom vind ik het prachtig dat Levix daad bij woord voegt.”

Levix is sinds 1999 dé betrouwbare en servicegerichte partner op het gebied van automatisering. Zowel gericht op de zakelijke- als particuliere markt.

Door jarenlange ervaring is Levix in staat om grote en kleine bedrijven te voorzien van alle automatiseringsbehoeften. Gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van bedrijfsnetwerken, zodat er jarenlang zorgeloos gebruik gemaakt kan worden van de werkplek(ken).

Ook op de particuliere markt met twee Experience Centers, twee reguliere winkels, webshop, service aan huis en nagenoeg het gehele assortiment op voorraad te hebben, kunnen we snel en een groot assortiment leveren.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel, dit is in de wijde omtrek bekend en zorgt ervoor dat Levix nog steeds ieder jaar groeit.

Het nieuwe logo van Levix! Klik hier voor meer informatie!

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?