Home > Lars Hutten voor twee jaar naar TOP Oss
NIEUWS
Lars Hutten voor twee jaar naar TOP Oss
25 juni 2019

TOP Oss heeft Lars Hutten (29 jaar) weten te strikken. De aanvallende middenvelder komt over van Eredivisionist Fortuna Sittard en tekent voor twee seizoenen.

Lars Hutten viert hier een doelpunt in De Kuip. Hij maakte er al 50 in zijn carrière.

Goed gevoel
“Vorige zomer heb ik al contact gehad met Peter en Klaas (Bijvelds en Wels red.), maar toen kon ik met Fortuna de Eredivisie in. Toch kreeg ik een belletje vanuit Oss om me veel succes te wensen”, blikt Hutten terug op het eerste contact. “Ze hebben veel moeite voor me gedaan en dat doet een mens goed. Daar heb ik het juiste gevoel aan overgehouden.”

Ondanks de groeiende interesse van andere clubs koos de ervaren Tilburger mede daardoor voor TOP. “Daarnaast is het dichtbij huis en dit is een club in opbouw. Stap voor stap gaat TOP vooruit. Kijk naar het stadion, de faciliteiten én het voetbal. Hopelijk kunnen we het komend seizoen net zo goed doen als afgelopen jaar. En wellicht nog beter.”

Welkome versterking
De komst van Hutten stemt Klaas Wels uiteraard tevreden. De trainer roemt zijn ervaring, technische vaardigheden en zijn tactisch vermogen. “Voetballende types als Lars passen perfect bij onze manier van spelen. Hij kan belangrijk voor ons zijn als nummer 10, maar ook als diepe spits. En als kartrekker, dat zit in zijn karakter. Een meer dan welkome versterking.”

Loopbaan Hutten kwam eerder uit voor Willem II, BV Veendam, Excelsior, Helmond Sport en het Duitse SV Rödinghausen. In totaal speelde hij 220 wedstrijden en maakte daarin 50 treffers.

Welkom Lars! We hebben veel vertrouwen in je!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...