Home > Spits Konstantinos Doumtsios komt naar Oss
NIEUWSTOPIC
Spits Konstantinos Doumtsios komt naar Oss
3 augustus 2023
De Osse equipe voor het komende seizoen wordt vandaag versterkt met de officiële komst komst van Konstantinos Doumtsios. De centrumspits van het Griekse Levadiakos FC was al een tijd op stage in Oss, en dwingt daar vandaag een verbintenis af van één jaar, met een optie op nog een seizoen.

Voor aanvaller Doumtsios komt er met zijn transfer naar Oss een lang gekoesterde wens in vervulling. “Het Nederlands voetbal heeft mij als liefhebber van de sport al van jongs af aan enorm aangesproken”, zo vertelt hij verheugd. “De ambitie om zelf in Nederland te spelen volgde niet lang daarna. Ik heb er hard naartoe gewerkt om deze stap te nemen, en nu ik die bij TOP eindelijk maken kan, ben ik nog gemotiveerder om mezelf hier te bewijzen dan ik al was!”

De werklust van de 25-jarige Griek blijkt ook uit zijn carrièrestatistieken. Doumtsios speelde op meerdere niveaus en klom daarbij door de jaren heen steeds een trede hogerop. Op het hoogste niveau van zijn thuisland was hij het afgelopen seizoen een vaste waarde voor Levadiakos FC, nadat hij eerder met diezelfde club promoveerde.

Technisch directeur Linton Posthumus is te spreken over de inzet die hij Doumtsios tijdens zijn stage in Oss heeft zien geven. “Konstantinos is een fysiek sterke jongen, die met een hoge intensiteit en veel energie speelt”, weet hij. “Zijn wil om hard te werken past bovendien goed binnen ons team, en onze club. We vertrouwen er volledig op dat hij daarmee van toegevoegde waarde gaat zijn in het Frans Heesen Stadion.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...