Home > KOM OP TOP!
NIEUWS

KOM OP TOP!

14 maart 2019

Beste Toppers,

Afgelopen vrijdag speelde TOP Oss een sterke wedstrijd tegen titelkandidaat FC Twente. De tribunes waren goed gevuld en veel mensen maakten voor het eerst kennis met onze mooie club. Helaas werd het goede spel niet beloond met een (verdiende) overwinning of tenminste een punt.

Veel vervelender is dat niet zo zeer het spel binnen de lijnen, maar vooral de incidenten buiten het veld gespreksonderwerp waren in Oss en de rest van het land. Zowel supportersvereniging De Trouwe Oss als TOP Oss keuren dit gedrag af. Niemand is hiermee gediend.

We zijn een club waar supporters en medewerkers het gesprek met elkaar aangaan en juist heel goed met elkaar door één deur kunnen. We willen onze successen met zoveel mogelijk supporters vieren. En nederlagen samen slikken. Daarnaast moet het haast spreekwoordelijke ‘TOP thuis’ een gezellig avondje uit blijven, waar ouders hun kinderen graag mee naartoe nemen. Hier gaan we met z’n allen voor.

We willen afgelopen vrijdag achter ons laten en positief en met volle kracht voor de Play-Offs gaan. Die missie gaat vrijdag verder, thuis tegen Jong Ajax. We gaan er vanaf 16.00 uur een waar (voetbal)feest van maken voor alle goedwillende supporters. Zoals je dat eigenlijk al heel lang van ons gewend bent.

Kom op TOP!

Namens Supportersvereniging De Trouwe Oss en TOP Oss

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Informatie kaartverkoop JONG AJAX uit

Op vrijdag 20 december spelen wij onze laatste competitie wedstrijd van 2019. Om 20:00u trappen we af in Amsterdam (op de Toekomst) tegen Jong Ajax. Reis jij Klaas Wels en z'n mannen...