Home > Koen Wissing versterkt commerciële afdeling TOP Oss
BUSINESSNIEUWSTOPIC
Koen Wissing versterkt commerciële afdeling TOP Oss
30 mei 2024

TOP Oss is verheugd om Koen Wissing te verwelkomen als de nieuwe Salesmanager van de club. De 38-jarige Wissing was hiervoor actief bij uitzendbureau Timing, waar hij in vijf jaar tijd doorgroeide tot regiomanager.

Over zijn aanstelling en de impact die hij wil maken zegt Koen het volgende: “Ik heb ontzettend veel zin om samen met collega’s en betrokken partners het groeipotentieel van de club te ontdekken en te verzilveren. TOP Oss is een interessante partner, en dat mogen veel meer bedrijven weten! Mijn doel is om de commerciële activiteiten van de club te optimaliseren, nieuwe activiteiten te ontplooien en vooral samen met bestaande partners te onderzoeken waar de behoefte ligt. Op basis hiervan kunnen we groeien in businessclubleden en partnerships om de club financieel verder te brengen. Regionaal zichtbaar en regionaal betrokken!

Bas van Rossum, Algemeen Directeur van TOP Oss, is enthousiast over de komst van Wissing: “Koen heeft een sporthart én een commercieel hart en we zijn blij dat we met zijn komst verder bouwen aan ons kantoorteam. Met Koen erbij willen we samen de vele ondernemers die Oss rijk is, enthousiasmeren voor het voetbal en de commerciële mogelijkheden binnen onze club. Daarnaast willen we de businessclub van TOP Oss verder uitbreiden en versterken.”

TOP Oss heet Koen Wissing van harte welkom en wenst hem vanaf komende week veel succes in zijn nieuwe rol als Salesmanager.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...