Home > Klaas Wels: ‘’Wij moeten het allerbeste uit elkaar naar boven halen’’
NIEUWSTOPIC
Klaas Wels: ‘’Wij moeten het allerbeste uit elkaar naar boven halen’’
9 maart 2023
Afgelopen maandag wist TOP Oss met 1-2 te winnen van Jong Ajax, waardoor het steeg op de ranglijst naar een vijftiende plek. De club uit Oss heeft hiermee vier van haar laatste vijf wedstrijden gewonnen.

“Als je vier van je laatste vijf wedstrijden wint, is de sfeer in de groep goed. Dan komt iedereen met een grotere glimlach op de club dan wanneer de resultaten tegenvallen”, zegt hoofdtrainer Klaas Wels. “Het is heel fijn dat we vanaf plek 19, waar we lang gebivakkeerd hebben, redelijk snel richting de plekken zijn gegaan waar we hebben willen staan. Maar we moeten eerst de resultaten voor om aansluiting te krijgen. Ik ben blij dat we samen. Als collectief, die opwaartse lijn hebben ingezet.”

Dick Advocaat
De ploeg uit Den Haag staat onder leiding van Dick Advocaat. ‘’ADO Den Haag heeft een trainer met een hele grote carrière waar ik respect en waardering voor heb en zelfs tegen opkijk’’, aldus Wels. Hij verwacht dan ook veel van de ploeg van ‘de kleine generaal’. ‘’Het is een ploeg met goede, aanvallend ingestelde spelers met individuele kwaliteiten. Een ploeg die hiernaartoe komt om te winnen en in een degelijke organisatie speelt. Wij moeten het allerbeste uit elkaar naar boven halen om een resultaat te kunnen halen.’’

Huldiging
De wedstrijd tussen TOP Oss en ADO Den Haag staat in het teken van de huldiging van Rick Stuy van den Herik en Lorenzo Piqué. Beide spelers hebben clubhistorie geschreven door de meeste wedstrijden aller tijden in het rood en wit der Ossenaren achter hun naam te zetten. Het is echter nog afwachten of zij kunnen spelen op deze bijzondere avond. Beide spelers raakte geblesseerd in het duel met Jong Ajax afgelopen maandag. ‘’Rick Stuy van den Herik wordt een lastig verhaal naar vrijdag toe. Hij heeft een blessure aan de knie en de ernst daarvan kunnen we nog onvoldoende inschatten. Lorenzo Piqué had last van zijn achillespees. Dat ziet er een stuk positiever uit, alleen kan ik nog niet met zekerheid zeggen of hij vrijdag wel of niet start’’, laat Wels weten. Voor een eervolle huldiging, zullen ze echter zeker aanwezig zijn.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...