Home > Klaas Wels vertrekt bij TOP Oss
NIEUWS
Klaas Wels vertrekt bij TOP Oss
15 juni 2023
De wegen van TOP Oss en trainer Klaas Wels scheiden zich. In de nog maar korte periode sinds de definitieve aanstelling van Wels, is duidelijk geworden dat er sprake zijn van persoonlijke omstandigheden die het optimaal functioneren van Klaas Wels als hoofdtrainer momenteel belemmeren. In het belang van de club zijn betrokkenen in goed overleg tot de conclusie gekomen dat het beter is om nu uit elkaar te gaan.

In maart van dit jaar werd besloten dat de 49-jarige Brabander in het komend seizoen, na zijn eerdere rol als technisch directeur, weer de trainer van TOP Oss zou worden. Klaas Wels over zijn snelle vertrek: “Ik heb TOP Oss altijd een heel warm hart toegedragen, dat heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Natuurlijk had ik mijn herbenoeming als coach me zeker anders voorgesteld, maar in het belang van de club en mijzelf is dit het beste. Ik heb altijd geroepen dat er niemand boven de club staat.”
“Ik vind het jammer voor de persoon en trainer Klaas Wels die zichzelf jarenlang elke dag voor de volle honderd procent heeft ingezet voor TOP Oss. In een korte periode van samenwerking hebben we een eerste basis gelegd voor het komende seizoen.” aldus technisch directeur Linton Posthumus. “Deze uitkomst is uiteraard teleurstellend voor alle partijen en niet zoals we hadden voorzien. Het moge tevens duidelijk zijn dat het vertrek van Wels niet ideaal is zo vlak voor de start van de voorbereiding, echter in het belang van TOP Oss wel noodzakelijk om uiteindelijk met nieuw elan en vol vertrouwen aan een belangrijk volgend seizoen te beginnen.”

Het vertrek van Klaas Wels betekent een einde van een tijdperk in twee etappes. TOP Oss bedankt Klaas voor zijn grote inzet gedurende vele jaren bij de club en wenst hem alle geluk en succes in het verdere verloop van zijn carrière toe.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?