Home > Klaas Wels twee jaar langer aan het roer in Oss
NIEUWS

Klaas Wels twee jaar langer aan het roer in Oss

21 februari 2019

TOP Oss heeft de samenwerking met trainer Klaas Wels verlengd. De 45-jarige Veghelaar staat nu tot de zomer van 2021 bij de rood-witten onder contract.

Foto’s: Marcel Bonte

Overtuigd
“Ik verleng de verbintenis van een trainer niet snel met twee jaar, maar ik maak Klaas al vijf jaar mee. Dus ik weet precies wat ik in huis heb”, reageert een tevreden Peter Bijvelds die overtuigd is van Wels z’n kwaliteiten. “Klaas is gepassioneerd, deskundig en hij kent de club door en door. Hij weet wat TOP Oss nodig heeft. Daarnaast heeft-ie een groot vermogen én de wil om zich te ontwikkelen. Die kans geven we hem al te graag, want daar plukken wij de vruchten van.”

Stappen maken met TOP Oss
Wels zelf is blij en trots dat zijn dienstverband minimaal twee jaar langer duurt. “Het is een compliment dat de clubleiding inziet dat wij als staf en als spelers op de goede weg zijn om ieder seizoen om een plekje in de Play-Offs te strijden. We hebben vorig jaar lang meegedaan en staan nu ook goed. Het besef dat we structureel aan kunnen sluiten bij de middenmoot – die om nacompetitie speelt – is er. En de club weet ook dat dit alleen kan door hard te werken.” Laat dat maar aan Wels over.

Langstzittende trainers
De oefenmeester kan de op één na langstzittende hoofdtrainer in Oss worden, want hij is op 15 maart 2017 – na bijna zeven jaar assistentschap – aangesteld als opvolger van François Gesthuizen. Alleen Hans de Koning zwaaide langer de scepter; hij was vijf seizoenen eindverantwoordelijk.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Komde ok ut ollinge seizoen?

We hebben nog maar net een prachtjaar afgesloten en nu staat het seizoen 2019/2020 alweer voor de deur! Wat zou het mooi zijn als we nog zo’n tijd mogen beleven. En wat zou het mooi...

Programma voorbereiding 2019/2020

De eerste tegenstanders in voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn bekend. TOP Oss oefent onder meer tegen Eredivisionisten Willem II en RKC Waalwijk en de degradanten Excelsior en De...