Home > Klaas Wels: “Met de steun van het publiek moeten wij in staat zijn om te winnen”
NIEUWS
Klaas Wels: “Met de steun van het publiek moeten wij in staat zijn om te winnen”
31 maart 2023

Aankomende vrijdag neemt TOP Oss het in een Brabants onderonsje op tegen Helmond Sport. Eerder dit seizoen wisten de Ossenaren op bezoek in Helmond met 1-2 te winnen. Vrijdag 31 maart hoopt de ploeg uit Oss de Helmonders voor de tweede keer af te troeven.

“Helmond Sport presteert sinds de winterstop stukken beter dan daarvoor. Willen we de drie punten in eigen huis houden, moeten we een hoog niveau halen. En ik ben ervan overtuigd dat we dat met deze selectie kunnen’’, zegt Klaas Wels. 

Eigen krachten
De hoofdtrainer van TOP Oss kijkt niet zozeer naar de krachten van de tegenstander. “Wij moeten als TOP Oss zijnde, zeker in eigen huis, uitgaan van onze eigen krachten. Als ik zie hoe wij in de eerste helft tegen Telstar hebben gevoetbald, verdedigd en opgebouwd, dan was dat prima. Dat moeten we over een langere periode zien uit te strekken. Met de steun van het publiek moeten wij in staat zijn om te winnen”, zegt hij.

Rentrees
Afgelopen zondag maakten Justin Mathieu en Trevor David hun rentree na lang blessureleed. Ook Dean van der Sluys stond na enkele weken gekampt te hebben met een blessure weer op het veld tegen Telstar. “Voor jongens die van een blessure terugkomen, die lang uit de roulatie zijn geweest, is het een persoonlijke overwinning om weer terug op het veld te zijn. Dat is mooi om te zien en mee te maken’’, aldus Wels.

Kay Tejan moest de wedstrijd tegen Heracles Almelo aan zich voorbij laten schieten vanwege een blessure, maar ook hij viel afgelopen zondag weer in. Margaritha was vanwege een enkelblessure juist afwezig tegen de Witte Leeuwen. Wels: “Margaritha staat weer op het trainingsveld. We kijken wat de reactie is van zijn enkel met de belasting die er gister is opgezet. Hij is dus nog een vraagteken voor vrijdag.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?