Home > Klaas Wels is genomineerd voor de Rinus Michels Award
NIEUWS

Klaas Wels is genomineerd voor de Rinus Michels Award

7 mei 2019

Klaas Wels is in de race voor Rinus Michels Award, de onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste trainer van de Keuken Kampioen Divisie en de Eredivisie.

De nummer zes van de Eerste Divisie, liefst 18 overwinningen en de minst gepasseerde defensie. Een terechte nominatie. Van harte Klaas!

Op vrijdag 17 mei wordt bekend gemaakt of Wels de prijs in de wacht sleept. Hij heeft concurrentie van Willy Boessen (FC Den Bosch), Henk Fraser (Sparta Rotterdam), Marino Pusic (FC Twente) en Mike Snoei (Telstar).

Eredivisie
In de Eredivisie zijn Erik ten Hag (Ajax), Mark van Bommel (PSV), John van den Brom (AZ), Adrie Koster (Willem II) en Maurice Steijn (VVV-Venlo) de kanshebbers.

Deze verkiezing is een gezamenlijke activiteit van CBV, VVON, KNVB en
Eisma/ de Voetbaltrainer. De hoofdcoaches in het Betaald Voetbal kiezen de uiteindelijke winnaar.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Bo Geens zoekt het in Nederlands voetbal

De 25-jaar oude Bo Geens staat sinds de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen onder de lat bij TOP Oss. Een aantal dagen na zijn komst kreeg de Belg het vertrouwen van de staf en...

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...