Home > Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie gaat bijna van start!
NIEUWS
Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie gaat bijna van start!
4 november 2020

De 2e periode van de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie gaat bijna van start!

Wil jij TOP Oss in Rocket League vertegenwoordigen tijdens de 2e periode? Schrijf je team dan nu in via www.keukenkampioendivisie.nl/esports!


Niet alleen is TOP Oss dit jaar actief in de Keuken Kampioen Divisie op het veld, ook zal TOP meespelen in de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie (KKDEPFC). 

In samenwerking met Gamers First en Predator heeft de Keuken Kampioen Divisie een fan competitie gelanceerd, die gespeeld wordt met de game Rocket League. Een team van minimaal vier en maximaal zes personen kunnen zich elke periode inschrijven om voor TOP te strijden om de felbegeerde titel. Deze competitie duurt, net als bij de reguliere voetbalcompetitie, een geheel seizoen. Ook bestaat elke competitie uit vier periodes, waarbij elke periode één team en club zich mag kronen tot de periodekampioen. Aan het eind van de competitie is één club de algehele kampioen.

Een korte videoclip van de wedstrijd De Graafschap – Top OSS!

Goed om te weten:

  • Het kwalificatietoernooi en de daaropvolgende wedstrijden worden online gespeeld vanuit huis;
  • Teams bestaan uit 3 spelers en minimaal 1 sub (tot max. 3 subs);
  • Rocket League is te spelen via PC, Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch;
  • De competitiewedstrijden en Periode Finals worden live uitgezonden via YouTube, Twitch en FOX Sports 9 vanuit de studio’s van de H20 Esports Arena;
  • Elke periode kan een team zich kwalificeren door een kwalificatietoernooi;
  • Een periode bestaat uit 7 of 8 speelrondes gevolgd door de Periode Finals voor de top-6 uit de periode;
  • De wedstrijden worden gespeeld op donderdagavond. Per speelronde speelt elke club één wedstrijd.

De wedstrijden zijn wekelijks live te volgen via: www.youtube.com/keukenkampioendivisie, www.twitch.tv/insideesportstv, en FOX Sports 9. Heb je tijd? Kom ons team eens aanmoedigen!

Verdere informatie zoals het programma, uitslagen, etc. is te vinden op https://keukenkampioendivisie.nl/esportscompetitie.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – NAC

Na het behalen van een gelijkspel in Volendam is het aankomende vrijdag weer tijd voor een Brabants onderonsje! In het Frans Heesen Stadion komt provinciegenoot NAC Breda op bezoek....

Voorbeschouwing FC Volendam – TOP Oss

Een week na de 0-1 nederlaag tegen FC Eindhoven staat voor de ploeg van Klaas Wels de twaalfde wedstrijd van het seizoen op het programma. Ditmaal nemen de Ossenaren het op tegen de...