Home > Kemkens is wedstrijdsponsor voor TOP Oss – Willem II
BUSINESS
Kemkens is wedstrijdsponsor voor TOP Oss – Willem II
23 september 2022

Kemkens is al ruim 20 jaar trotse sponsor van TOP Oss, en vandaag ook wedstrijdsponsor. Mocht u ons nog niet kennen, dan stellen wij ons graag even aan u voor!

Wij zijn Kemkens: een service- en installatiebedrijf met vestigingen in Noord-Brabant en Zeeland, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Wij zijn opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Met ruim 800 medewerkers zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten comfortabel, duurzaam en gezond kunnen wonen en werken. Dit doen we door het aanbieden, installeren én onderhouden van verschillende energieproducten, zoals cv-ketels, warmtepompen, zonnepanelen en ventilatie. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Wij snappen dat het verduurzamen van uw huis een grote uitgave is. Wij helpen u graag op weg. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op kemkens.nl.

Tot slot wensen wij u veel plezier. Maak er een fijne, sportieve én gezellige voetbalavond van!  

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...