Home > Keeper Max van Herk blijft bij TOP Oss
NIEUWSTOPIC
Keeper Max van Herk blijft bij TOP Oss
26 juni 2024

TOP Oss is blij om aan te kondigen dat keeper Max van Herk bij de club blijft. De 25-jarige doelman, die vorige winter overkwam vanuit Zweden, heeft een overeenkomst getekend voor één jaar.

Ronnie Buitenkamp, keeperstrainer, is enthousiast over de verlenging van Max: “Max heeft vorig jaar laten zien een keeper met potentie te zijn. Hij pakt coaching goed op en wil het maximale uit zichzelf halen. Daarom ben ik blij dat hij hier volgend jaar weer is.”

Technisch directeur Linton Posthumus deelt dit enthousiasme: “Max heeft vorig jaar zijn debuut gemaakt tegen Jong Ajax, wat hij goed deed. Hij laat een mooie ontwikkeling zien en wij kijken ernaar uit om zijn ontwikkeling verder te faciliteren.”

Max van Herk zelf over zijn verlenging: “Ik heb weer voor TOP Oss gekozen omdat het plan dat de club heeft mij echt aanspreekt. Ik kijk ernaar uit om weer te starten met trainen!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...