Home > Keeper Bo Geens naar TOP Oss
NIEUWS

Keeper Bo Geens naar TOP Oss

28 augustus 2020

TOP Oss heeft een nieuwe doelman aan zich weten te binden! Bo Geens (25) wordt voor 1 seizoen vastgelegd in Oss en gaat daarmee de concurrentie aan met Ronald Koeman jr en Jordy Rondeel.

Bo Geens, geboren in Mechelen (België), speelde voorheen voor o.a. KSK Lierse, Eendracht Aalst en kwam in Nederland al eerder in actie voor MVV. De Limburgers huurden hem voor een jaar, waarna hij weer terugkeerde naar België. Dat Geens talent heeft werd al vroeg duidelijk. Voor zijn 20e kwam hij al voor zijn land uit in diverse jeugdelftallen. De Belg sluit als derde keeper aan bij het elftal van Wels, wat betekent dat de strijd voor een plek onder de lat groot zal worden. De keepers zullen het beste in elkaar naar boven moeten halen en dat zal hopelijk positief uitpakken voor TOP Oss!

 

Bo Geens is niet helemaal onbekend met TOP Oss. Hij is al eerder in contact geweest met de club, maar toen kwam het niet tot een overeenkomst. “Wij vinden Bo een prima keeper, met behoorlijke ervaring, namelijk zo’n 40 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie/Jupiler League. Wij zijn uiteraard blij met zijn komst”, Aldus Peter Bijvelds.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...