Home > Kay Tejan is de nieuwe spits van ŁKS Łódź
NIEUWSTOPIC
Kay Tejan is de nieuwe spits van ŁKS Łódź
3 juli 2023
Kay Tejan is de nieuwe spits van ŁKS Łódź. De Poolse promovendus heeft een akkoord bereikt met de Ossenaren over een transfer.

Kay Tejan gold voor zijn doorbraak bij TOP Oss al als één van de opvallendste spelers in de tweede divisie. Na zijn debuut voor de Ossenaren in seizoen 21/22 bewees de fysiek sterke spits al snel op een niveau hoger ook zijn potentieel waar te maken. Hij sloot zijn eerste seizoen in Brabant af met 14 doelpunten en 3 assists op zijn naam, en schopte het tot topscorer van de derde periode. Daarom speelde hij zich ook in de kijker van FC Sheriff, de club in Moldavië die hem vervolgens een half seizoen huurde en hem in de voorrondes van de Champions League liet spelen.

In de tweede helft van dat seizoen keerde Tejan weer terug naar Oss, waar zijn contract uiteindelijk stilzwijgend verlengd werd. ŁKS Łódź is het daarop eens geworden met TOP over een transfer. De club werd vorig jaar kampioen van de eerste divisie, en kondigt vandaag hun vijfde versterking in aanloop naar hun terugkeer op het hoogste niveau trots aan als “eerste voetballer uit het land van de tulpen in de geschiedenis van ŁKS Łódź.” Kay, heel veel succes gewenst in het land van de pierogi!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...