Home > Karim Loukili versterkt de aanvalslinie van TOP Oss
NIEUWSTOPIC
Karim Loukili versterkt de aanvalslinie van TOP Oss
1 februari 2024

TOP Oss verwelkomt linksbuiten Karim Loukili, die de overstap maakt van Karmiotissa FC. De 26-jarige buitenspeler voegt zich transfervrij bij de club.

Loukili heeft zijn jeugdopleiding voornamelijk genoten bij ADO Den Haag en FC Utrecht, en in het seizoen 20/21 maakte hij indruk bij Helmond Sport. In 37 wedstrijden leverde hij 9 doelpunten en 4 assists.

Technisch directeur Linton Posthumus is enthousiast over de komst van Loukili en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team: ”Karim is een creatieve speler die dat ook nog eens kan koppelen aan effectiviteit. Zijn vermogen om een tegenstander uit te spelen maakt ons als team dan ook zeker sterker. Daarnaast weet hij wat er gevraagd wordt in de Keuken Kampioen Divisie. Hiermee verwachten we dat hij een waardevolle versterking gaat worden voor ons!”

Karim Loukili kijkt ernaar uit om aan te sluiten bij het team en weer in de Keuken Kampioen Divisie te spelen. “Ik ben een creatieve speler die graag de 1 op 1 opzoekt, spelers vrij voor de goal zet of zelf een doelpunt maakt. Ik wil met mijn ervaring de jongere spelers verder helpen, daarnaast heb ik een sterke winnaarsmentaliteit.”

Loukili tekent voor anderhalf jaar bij de club.

Welkom in Oss, Karim!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...