Home > Kaartverkoop TOP Oss – Jong Ajax is gestart
NIEUWS

Kaartverkoop TOP Oss – Jong Ajax is gestart

25 juli 2019

Weet je nog? TOP Oss – Jong Ajax, zo’n vier maanden geleden? Vast wel. Deze wedstrijd (2-1) zal je nog heel lang bijblijven. De eerste goal van Bryan Smeets was geweldig. Een vlotlopende aanval werd door de voormalig nummer 5 subtiel afgerond. De tweede was subliem. Door een ringetje te halen. En dat in nog geen 80 seconden. Wat volgde was pure vreugde. Prachtige ontlading. Van een kleine 3.200 bezoekers viel de mond open en daarna barstte het feest los.

Nu, een dikke vier maanden later is Smeets vertrokken. Meer jongens zijn weg. Maar er zijn goede vervangers gekomen en daar volgen er nog meer van.

En … TOP Oss – Jong Ajax is weer in aantocht. Op vrijdag 9 augustus komen de Amsterdammers opnieuw naar het Frans Heesen Stadion. Het is de officiële opening van hopelijk een nieuw glorieus seizoen.

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.toposs.nl/tickets! Mis het niet.

Zien we je de 9e?

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Samenvatting TOP Oss – Jong Ajax

TOP Oss weet inmiddels dondersgoed hoe een seizoen gestart moet worden: met winst. Voor het derde jaar op rij is de eerste wedstrijd omgezet in een driepunter. Jong Ajax werd met 2-1...

TOP Oss heeft beet: Cas Peters komt

Peter Bijvelds is nog niet klaar met toveren: aanvaller Cas Peters komt de gelederen van TOP Oss versterken. De 26-jarige spits maakt de overstap van FC Volendam en tekent voor twee...