Home > Julian Kuijpers ook volgend seizoen bij TOP Oss
NIEUWSTOPIC
Julian Kuijpers ook volgend seizoen bij TOP Oss
29 juni 2024

Julian Kuijpers zet zijn verblijf bij de club voort. De 19-jarige linkspoot, die vorig jaar vanuit de academie van N.E.C. bij de selectie kwam, blijft ook komend seizoen deel uitmaken van de selectie.

Kuijpers heeft afgelopen seizoen laten zien op meerdere posities uit de voeten te kunnen. Hij speelde afgelopen seizoen 19 wedstrijden voor TOP Oss, waarvan hij 9 keer in de basis startte.

Technisch directeur Linton Posthumus over het blijven van Kuijpers: “Ook Julian is een voorbeeld van onze geïntensiveerde samenwerking met N.E.C. Nadat hij afgelopen seizoen al best veel heeft gespeeld op Keuken Kampioen Divisie niveau, krijgt hij nu de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen bij ons.”

Julian Kuijpers over zijn voortzetting bij TOP Oss: “Mijn mooiste herinnering van vorig jaar was mijn debuut in het betaald voetbal. Ik kijk er vooral naar uit om weer elke dag op het veld te staan en voor deze mooie club te mogen spelen.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...