Home > Joshua Sanches en TOP Oss kiezen voor elkaar!
NIEUWS

Joshua Sanches en TOP Oss kiezen voor elkaar!

15 mei 2021

Na een jaar op amateurbasis zijn waarde te hebben bewezen heeft Joshua Sanches nu een tweejarige overeenkomst met TOP Oss gesloten.

 

Joshua Sanches, ook wel “De Bull van Oss genoemd” scoorde tegen Jong Ajax de 0-1.

Foto’s: Bert van Berkum

De 22- jarige geboren Amsterdammer kwam begin van dit seizoen over van Jong Sparta en kreeg bij TOP Oss de kans het podium te pakken. Daarvoor moest hij wel sportief en financieel in zichzelf investeren. Deze investering heeft hem nu een tweejarig contract opgeleverd.

 

Technisch directeur Peter Bijvelds: “Voor wie TOP Oss heeft kunnen volgen dit seizoen kan het geen verrassing zijn dat wij als club graag met Joshua door willen gaan! Hij heeft zich op alle fronten bewezen en ook op meerdere posities zijn kwaliteiten laten zien. Een dynamische, leergierige en positief enthousiaste speler. Ook als mens wordt hij alom gewaardeerd! We gaan van hem normaal gesproken zonder twijfel nog heel veel plezier beleven!” Joshua Sanches is uiteraard ook blij met zijn verlengd verblijf. “Ik voel heel veel vertrouwen en vind TOP Oss een warme club met een hele duidelijke en succesvolle werkwijze als het gaat om het voetbal en vooral het beste naar boven halen in mensen. Heel verfrissend en ook wel een beetje uniek dat dat kan en lukt!’

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?