Home > Joshua Mukeh kijkt uit naar weerzien met zijn oude ploeg
NIEUWS
Joshua Mukeh kijkt uit naar weerzien met zijn oude ploeg
7 april 2023

Aankomende maandag gaat TOP Oss op bezoek bij Jong FC Utrecht. Speler van TOP Oss, Joshua Mukeh, wordt dit seizoen gehuurd van de Utrechtse club. Hij doorliep de jeugd van FC Utrecht en kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor het beloften elftal. Deze speelronde wacht voor hem dus een weerzien met zijn oude ploeg. ‘’Dat is een leuke en mooie uitdaging voor mij. Mooi om weer mijn oude teamgenoten te zien. Ik kijk er naar uit’’, zegt hij.

Voor Joshua Mukeh ligt de focus momenteel volledig op TOP Oss. ‘’Het gaat goed bij TOP Oss. Ik vind het een leuke club en kan het goed vinden met mijn teamgenoten’’, zegt hij. Vanwege een blessure van Dean van der Sluys kreeg Mukeh de afgelopen weken de kans om zich te bewijzen op de linksback positie. ‘’Ik heb veel minuten mogen maken en hoop dit door te kunnen zetten. Het bevalt me goed’’, zegt hij.

Voetballend team
Mukeh kent Jong FC Utrecht als geen ander en weet dan ook precies hoe ze willen spelen. ‘’Jong FC Utrecht is een heel sterk voetballend team. Ze zullen vanuit achter opbouwen en altijd voetballend de oplossing proberen te vinden.’’ De linksback van TOP Oss ziet ook in hoe zijn ploeg tegen zo’n elftal moet spelen. ‘’Je moet hoog druk zetten en ze zo forceren fouten te maken’’, zegt hij.

Winnen
Jong FC Utrecht bevindt zich momenteel op de laatste plek en dat biedt voor TOP Oss kansen om een einde te maken aan de wat mindere periode waarin ze zich nu bevinden. ‘’Als we meer scoren dan de tegenstander dan gaan we winnen’’, zegt Mukeh lachend. ‘’We gaan ernaar toe om drie punten te pakken en zullen als team alles geven om dat voor elkaar te krijgen.’’

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?