Home > TOP Oss huurt Joshua Eijgenraam van Excelsior als ‘cement van het elftal’
NIEUWSTOPIC
TOP Oss huurt Joshua Eijgenraam van Excelsior als ‘cement van het elftal’
26 juli 2023
Joshua Eijgenraam speelt het komend seizoen in het rood en wit van TOP Oss. De middenvelder van Excelsior wordt een jaar lang door de Rotterdammers verhuurd aan de club in het Frans Heesen Stadion.

De 21-jarige Joshua Eijgenraam speelt al voor club uit Kralingen sinds hij 12 jaar oud is. Hij maakte in 2020 op 18-jarige leeftijd zijn profdebuut voor de club en zou een seizoen later uitgroeien tot basisspeler voor Excelsior en 32 duels spelen in de eerste divisie. De Rotterdammers sloten die reeks af met promotie naar de eredivisie. Op het hoogste niveau speelde Eijgenraam het het afgelopen seizoen dertien wedstrijden voor de club waarbij hij opgroeide.

“Ondanks zijn leeftijd is hij al een behoorlijk volwassen speler”, meldt technisch directeur Linton Posthumus. “Als controlerende middenvelder speelde hij bij Excelsior een cruciale rol in hun promotie. Het komende seizoen zien we bij TOP een rol voor hem weggelegd als het cement van het elftal.”

Eijgenraam is opgetogen over zijn komst naar Oss. “Op dit punt in mijn carrière is het belangrijk dat ik veel minuten maken kan en op die manier belangrijk ben voor het team”, zo vertelt hij. “Natuurlijk, het is even wennen om Excelsior achter me te laten, maar dat hoort ook bij je ontwikkeling als voetballer. Ik heb er nu vooral veel zin in om samen met TOP het maximale eruit te halen dat erin zit.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...