Home > Jong FC Utrecht en TOP Oss houden elkaar in evenwicht
NIEUWS

Jong FC Utrecht en TOP Oss houden elkaar in evenwicht

2 augustus 2019

De laatste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen is geëindigd in een gelijkspel. Jong FC Utrecht en TOP Oss scoorden allebei één keer. Volgende week vrijdag begint het echte werk; dan komt Jong Ajax naar Oss.

Olivier Rommens tekende voor de Osse treffer.

In een redelijk gelijk opgaand duel opende Olivier Rommens de score. Hij schoot in de 36e minuut van dichtbij de 0-1 tegen de touwen. Niels Fleuren had de verdubbelaar in handen, maar hij zag zijn inzet van drie meter gekeerd worden.

Na de pauze gebeurde er niet veel voor beide doelen. Tot de 72e minuut. Toen schoot Othman Boussaid de thuisploeg naast het elftal van Klaas Wels. TOP probeerde daarna nog de winnende te forceren, het was ook dichtbij via Philippe Rommens, maar gescoord werd er niet meer.

Opstelling TOP Oss
Koeman; O. Rommens, Piqué, Stuy van den Herik, Fleuren, Bourdouxhe (75. Opdam); Kaak, Overgoor, P. Rommens; Çelik (75. Büttner) en Stroo (46. Hutten).

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Bo Geens zoekt het in Nederlands voetbal

De 25-jaar oude Bo Geens staat sinds de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen onder de lat bij TOP Oss. Een aantal dagen na zijn komst kreeg de Belg het vertrouwen van de staf en...

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...