Home > Jong FC Utrecht en TOP Oss houden elkaar in evenwicht
NIEUWS

Jong FC Utrecht en TOP Oss houden elkaar in evenwicht

2 augustus 2019

De laatste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen is geëindigd in een gelijkspel. Jong FC Utrecht en TOP Oss scoorden allebei één keer. Volgende week vrijdag begint het echte werk; dan komt Jong Ajax naar Oss.

Olivier Rommens tekende voor de Osse treffer.

In een redelijk gelijk opgaand duel opende Olivier Rommens de score. Hij schoot in de 36e minuut van dichtbij de 0-1 tegen de touwen. Niels Fleuren had de verdubbelaar in handen, maar hij zag zijn inzet van drie meter gekeerd worden.

Na de pauze gebeurde er niet veel voor beide doelen. Tot de 72e minuut. Toen schoot Othman Boussaid de thuisploeg naast het elftal van Klaas Wels. TOP probeerde daarna nog de winnende te forceren, het was ook dichtbij via Philippe Rommens, maar gescoord werd er niet meer.

Opstelling TOP Oss
Koeman; O. Rommens, Piqué, Stuy van den Herik, Fleuren, Bourdouxhe (75. Opdam); Kaak, Overgoor, P. Rommens; Çelik (75. Büttner) en Stroo (46. Hutten).

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Samenvatting TOP Oss – Jong Ajax

TOP Oss weet inmiddels dondersgoed hoe een seizoen gestart moet worden: met winst. Voor het derde jaar op rij is de eerste wedstrijd omgezet in een driepunter. Jong Ajax werd met 2-1...

TOP Oss heeft beet: Cas Peters komt

Peter Bijvelds is nog niet klaar met toveren: aanvaller Cas Peters komt de gelederen van TOP Oss versterken. De 26-jarige spits maakt de overstap van FC Volendam en tekent voor twee...