Home > Job Schuurman sluit revalidatie af door zich bij TOP Oss aan te sluiten
NIEUWS
Job Schuurman sluit revalidatie af door zich bij TOP Oss aan te sluiten
31 januari 2023
Na al enkele maanden met TOP Oss mee te hebben getraind, sluit keeper Job Schuurman op deadline day formeel bij de Ossenaren aan. De doelman krikte er zijn conditie na een heupoperatie weer op, en is klaar om zich nu met zijn concurrenten onder de lat te gaan meten.

De derde aanwinst voor TOP Oss op de dag van de transferdeadline, kan voor supporters die wel eens een blik op de training van hun club komen werpen geen totale verrassing zijn. Job Schuurman, de 22-jarige doelman die van de jeugd van Vitesse verkaste naar rivaal NEC, en vandaar naar Go Ahead Eagles, is immers al maanden te vinden op het veld van het Frans Heesen Stadion.

“In juni ben ik geopereerd aan mijn heup en moest daarna vier tot zes maanden herstellen”, vertelt de sluitpost. Collega-doelman Norbert Alblas, zijn voormalig ploeggenoot bij NEC, bracht hem daarop in contact met Ronnie Buitenkamp. De keeperstrainer van de Osse equipe heette hem in november vervolgens van harte welkom. “Ik mocht hier herstellen, met het uitzicht om eventueel te blijven.” Schuurman maakt inmiddels al zolang deel uit van de groep, dat men er af en toe aan herinnert moet worden dat dat formeel nog niet het geval was. Dat dit nu alsnog gebeurt, stemt hem tevreden. “We hebben een gezellige, jonge groep”, aldus de keeper. “Ik heb het hier erg naar mijn zin.”

“Job gaat naast Thijs Jansen, Lars van Meurs en Jason Fitz-Jim ons keepersgilde versterken en sluit tot het einde van het seizoen op amateurbasis bij ons aan”, verduidelijkt technisch directeur Klaas Wels. “Onderling maken zij uit wie onze keeper in de wedstrijden gaat zijn.” Schuurman heeft er zin in zich eindelijk officieel met de andere drie sluitposten te gaan meten. “Ik ben nu volledig fit en wil dus volop de strijd aangaan. We gaan kijken wat ons dat brengt.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...