Home > Jearl Margaritha en TOP Oss verlengen tot 2024
NIEUWS

Jearl Margaritha en TOP Oss verlengen tot 2024

8 januari 2022

TOP Oss heeft Jearl Margaritha langer aan zich weten te binden. Het contract is met 2,5 jaar verlengd, tot en met de zomer van 2024.

Gefeliciteerd met je contract, Jearl!

Foto’s: Bert van Berkum

De 21-jarige aanvaller, die dit seizoen goed was voor drie doelpunten en één assist, heeft zich in de laatste weken ontpopt tot één van de smaakmakers in het elftal van Bob Peeters.

Directeur Peter Bijvelds is blij met de contractverlenging: “Jearl heeft zich in een halfjaar tijd bij ons sterk ontwikkeld, vooral op mentaal vlak. Daarin moest de meeste verbetering worden geboekt en die is nu ook daadwerkelijk geboekt! De laatste vier wedstrijd heeft hij in de basis gespeeld, dat is nog betrekkelijk kort. Maar op basis van die vier wedstrijden en zijn mentale progressie, ben ik blij dat we hem voor langere tijd hebben kunnen binden. Ik denk dat het plafond van Jearl nóg hoger ligt!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Informatie FC Den Bosch thuis

Informatie FC Den Bosch thuis

WELKOM TERUG! Wat zijn wij blij dat we jullie weer mogen verwelkomen in het Osse Kuipje! Wat hebben we jullie gemist! Vrijdagavond is het DERBY DAY! De wedstrijd van het jaar! Wat...

TOP Oss verslaat ook Jong AZ!

TOP Oss verslaat ook Jong AZ!

In een leeg decor, maar wel met live reportage van ESPN, wist TOP Oss gisteravond Jong AZ met 1-0 aan de zegekar te binden. Zo pakte de ploeg van Bob Peeters, Marcel van der Sloot,...