Home > Jason Bourdouxhe versterkt TOP Oss
NIEUWS

Jason Bourdouxhe versterkt TOP Oss

16 april 2019

TOP Oss heeft haar eerste zomeraanwinst binnen. Jason Bourdouxhe komt als beoogd opvolger van Dean van der Sluys over van FC Emmen. De 27-jarige Belg tekent een contract voor twee seizoenen met daarin een optie voor een extra jaar.

Bourdouxhe doorliep de jeugdopleiding van PSV en kwam daarna uit voor FC Eindhoven, VVV Venlo en Helmond Sport. In de zomer van 2018 verkaste hij na 151 duels (11 goals) in de Eerste Divisie naar Eredivisiedebutant Emmen. Daar kwam hij nog niet in actie.

“Ik ben aanvallend ingesteld en ben er niet vies van om veel meters te maken.”

Goed gevoel
“TOP Oss is de laatste jaren flink gegroeid en de club draait al twee seizoenen goed mee”, verklaart Bourdouxhe zijn keuze voor TOP. “Daarnaast heb ik een goed gevoel overgehouden aan het gesprek met de trainer. We hebben dezelfde kijk op voetbal. Ook is het fijn om weer dichter bij mijn gezin in Eindhoven te kunnen zijn.”

Over de hele flank
Klaas Wels is blij met de komst van de vleugelverdediger die van origine een middenvelder is. “Jason kan de hele linkerkant bespelen op een manier zoals wij dat graag zien. Als back en in balbezit als extra middenvelder. Ik verwacht veel van hem, want het is echt een goede voetballer.”

Het 5-3-2 of 3-5-2 systeem lijkt op het lijf van Bourdouxhe geschreven. Daar zijn trainer en speler het over eens. “Ik ben aanvallend ingesteld en ben er niet vies van om veel meters te maken”, aldus de kersverse aanwinst.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Ronald Koeman jr. verlengt contract!

Het contract van Ronald Koeman (25) is verlengd met één seizoen. De keeper is al sinds 2015 actief in Oss. De doelman vierde afgelopen week zijn 25e verjaardag. Nu is het wederom tijd...

Bestel ze nu: TOP Oss mondkapjes!

Ook TOP Oss gaat mee in de huidige 'mode'. De nieuwe TOP Oss mondkapjes zijn nu verkrijgbaar! Of het nu voor in het openbaar vervoer, bij de kapper of voor in het stadion is als we...