Home > Jarni Koorman naar TOP Oss!
NIEUWS

Jarni Koorman naar TOP Oss!

11 september 2020

TOP Oss versterkt zich met Jarni Koorman (21). De middenvelder traint al even mee in Oss en heeft door zijn vertoonde spel op de trainingen een plekje weten te bemachtigen in de selectie van Wels.

Foto’s: Bert van Berkum

 

De geboren Zwollenaar begon zijn carrière bij FC Twente, waar hij heeft gespeeld voor diverse jeugdteams. Na zijn tijd in de achterhoek is hij opgepakt door de club uit zijn geboortestad: PEC Zwolle. Voor de coronabreak maakte hij zijn basisdebuut voor de blauw-witten in de Eredivisie. Zijn naam werd hierna gelinkt aan rivaal Go Ahead Eagles en tweede Bundesliga club Greuther Fürth.

Jarni Koorman over zijn transfer: “Als mensen zich afvragen waarom ik voor TOP Oss kies, is mijn antwoord simpel: TOP Oss heeft bij spelers enorm aan reputatie gewonnen. Kijk alleen maar eens naar wat hier de laatste jaren aan spelers is doorgebroken. Dat is een mooie en lange lijst, daar wil ik graag bijhoren!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing FC Volendam – TOP Oss

Een week na de 0-1 nederlaag tegen FC Eindhoven staat voor de ploeg van Klaas Wels de twaalfde wedstrijd van het seizoen op het programma. Ditmaal nemen de Ossenaren het op tegen de...