Home > Jan Lammers vastgelegd bij TOP Oss!
NIEUWS
Jan Lammers vastgelegd bij TOP Oss!
17 juli 2020

Jan Lammers (25) tekent voor twee jaar bij TOP Oss. De centrale verdediger trainde vanaf de winter mee in Oss en dit krijgt een mooi gevolg!

Lammers speelde o.a. mee in de succesvolle wedstrijd tegen SC Cambuur die met 3-2 gewonnen werd in eigen huis.

Foto’s: Bert van Berkum

In Januari werd al bekend dat Lammers wedstrijdgerechtigd was in Oss. Hij speelde tot nu toe nog maar twee wedstrijden in het rood-witte shirt, maar dat was genoeg om ze in Oss te overtuigen van zijn kwaliteiten. Peter Bijvelds: “Ik zie in Jan Lammers een persoon en speler met wie wij onze hoge sportieve ambities kunnen verwezenlijken. Eén van de betere centrale verdedigers in onze divisie. Prachtig dat we hem in deze pittige tijden toch aan ons hebben weten te binden!”. Positieve woorden van de technisch directeur, die eerder deze week ook al twee spelers (Matthijs van Nispen en Jordy Rondeel) uit de achterhoek aan zijn club wist te binden.

Lammers is blij met zijn contractverlenging en kijkt positief naar het komende seizoen. “Ik heb nu al een aantal maanden meegetraind in Oss en zelfs al wat minuten mogen maken voor de coronacrisis. Mijn mening is dat er ook dit jaar weer een leuke spelersgroep staat waar we zeker wat mee kunnen bereiken en ook veel plezier mee kunnen hebben.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?