Home > Ilounga Pata opgeroepen voor Sint Maarten
NIEUWSTOPIC
Ilounga Pata opgeroepen voor Sint Maarten
5 september 2023

Met de equipe van bondscoach Piet de Jong maakt Pata zich klaar voor de eerste twee duels in een nieuw seizoen van de CONCACAF Nations League. In de B-league neemt Sint Maarten het daarin op tegen Saint Lucia, Guadeloupe en Saint Kitts and Nevis.

De nationale ploeg van Sint Maarten bestaat voor een groot deel uit voetballers die actief zijn in de hogere Nederlandse amateurdivisies, al zijn ook profs als Chovanie Amatkarijo (GAIS, Zweden) en Ilounga Pata (TOP Oss) opgenomen in de selectie van De Jong.

Sint Maarten begint de nieuwe Nations League-competitie met een thuiswedstrijd tegen Saint Lucia. Dat duel, dat wordt gespeeld op Curaçao, begint op donderdag 7 september om 18.00 uur plaatselijke tijd. Enkele dagen later, op zondag 10 september, staat voor Sint Maarten de uitwedstrijd tegen Guadeloupe op het programma. Die wedstrijd begint om 15.30 uur plaatselijke tijd. In Nederland is het zes uur later dan in Curaçao en Guadeloupe.

Β 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.Β  π“πŽπ 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞π₯π₯𝐞 𝐬𝐞𝐒𝐳𝐨𝐞𝐧𝐀𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫π₯𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🀩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...