Home > Informatie kaartverkoop voor de derby tegen FC Den Bosch
NIEUWSTOPIC
Informatie kaartverkoop voor de derby tegen FC Den Bosch
19 februari 2024

kOver een kleine drie weken staat de derby tegen FC Den Bosch op het programma. Volgende week begint de live kaartverkoop van deze kraker. Lees alle onderstaande informatie goed door en kom voorbereid naar de fanshop!

*Geen kaartverkoop op de wedstrijddag

**Seizoenkaarthouders komen alleen binnen op hun eigen seizoenkaart!

Maximaal 1 ticket per persoon:

Er kan slechts één kaart per legitimatie gekocht worden! Het ticket zal worden gekoppeld aan de meegebrachte legitimatie.

Openingstijden laatste kans:

Woensdag 6 mrt.           9:00 – 13:00 uur.     en     19:00 – 20:30 uur.

Donderdag 7 mrt.          9:00 – 13:00 uur.    en      19:00 – 20:30 uur. (Laatste kans!)

Vrijdag  8 mrt.                  Gesloten.                  (Wedstrijddag)                                             

Legitimatie registratie:

Voor de kaartverkoop worden voornaam, achternaam en documentnummer genoteerd bij de desbetreffende kaart. Enkel op vertoon van de juiste legitimatie en de juiste kaart wordt je op 8 maart toegelaten in het Frans Heesen Stadion.

Ticket voor iemand anders halen:

  • Check of de persoon waarvoor je een kaartje wilt halen afkomstig is uit de juiste woonplaats (zie kaart)
  • Neem een kopie of afbeelding van een geldig legitimatiebewijs van deze persoon mee.
  • De kaart zal op zijn legitimatie bewijs worden gezet.
  • Enkel op vertoon van de juiste legitimatie en de juiste kaart wordt de persoon op 8 maart toegelaten in het Frans Heesen Stadion.

Toelichting woonplaatsen:

De woonplaats is niet leidend maar ons ticketingsysteem. Heb je het afgelopen anderhalf jaar dus een kaart voor een andere TOP Oss wedstrijd gekocht zien we jou als TOP Oss supporter en kun je gewoon een kaartje halen ongeacht je woonplaats. Ben je echter niet bekend bij TOP Oss zal er worden gekeken naar de woonplaats.

Op basis van veiligheidsoverwegingen zijn er een aantal woonplaatsen geselecteerd die wel een ticket kunnen kopen en zijn er een aantal woonplaatsen geselecteerd die geen ticket kunnen kopen.

Voor mensen afkomstig uit woonplaatsen links van de lijn is het niet toegestaan om een kaart te kopen. Mensen afkomstig uit de woonplaatsen Rechts van de lijn wel. Genoemde plaatsen zijn ter illustratie. Twijfel je of jouw woonplaats gerechtigd is om een kaart te kopen neem dan contact op via info@toposs.nl

Voor uitzonderingen op bovenstaande regels of woonplaats neem ruim van te voren contact op met info@toposs.nl of bel naar 0412-690566

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?