Home > INFORMATIE KAARTVERKOOP TOP OSS – FC DEN BOSCH
TOPIC
INFORMATIE KAARTVERKOOP TOP OSS – FC DEN BOSCH
3 maart 2020

Vrijdag 13 maart staat de derby, TOP Oss – FC Den Bosch, weer op het programma! 

Hieronder de informatie over de kaartverkoop.

 

Online kaartverkoop:

* Bij deze wedstrijd is er GEEN online kaartverkoop.

Fysieke kaartverkoop: 
Op de volgende momenten kan er bij de balie van Flechter/TOP Oss kaarten gekocht worden:

  • Dinsdag 10 maart van 10:00u tot 16:00u en van 18:00u tot 20:00u
  • Woendagavond 11 maart van 18:00u tot 20:00u
  • Donderdag 12 maart van 10:00u tot 16:00u 

Wedstrijddag:

  • Op de wedstrijddag is er kaartverkoop van 18:00u tot 20:00u in de verkoopunit tegenover de hoofdingang van het Frans Heesen Stadion. 

 

  • De toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn uitsluitend bestemd voor supporters van TOP Oss. Tevens dient u uit de omgeving Oss te komen. De toegangskaarten zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor supporters die naar het oordeel van TOP Oss kunnen worden aangemerkt als supporters van de tegenstander van TOP Oss bij deze wedstrijd. Onder supporters van de tegenstander van TOP Oss worden in ieder geval, maar niet uitsluitend, personen gerekend die in het bezit zijn van een (seizoen) club card van een andere club en/of lid zijn van een (officiële) supportersvereniging van een andere club dan TOP Oss.  In geval van twijfel bij koper over het wel/niet gerechtigd zijn tot aankopen van toegangskaarten , wordt geadviseerd om contact op te nemen met TOP Oss via e-mail: info@toposs.nl
  • Er kunnen maximaal twee kaarten p.p worden gekocht.
  • legitimatie verplicht.

 

Zorg dat u op tijd uw kaartje hebt weten te bemachtigen. Uit ervaring blijkt dat er vaak last minute gekocht wordt, wat resulteert in een wachtrij. Hier willen wij u graag voor behoeden door bovenstaande verkooptijden aan te bieden. 

Het Frans Heesen Stadion is op vrijdag 13 maart vanaf 19:00u geopend. Ook hier verzoeken we u tijdig het stadion te betreden. 

 

 

 

 

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Klaas Wels: Ossenaar voor altijd!

Het is alweer ruim twee weken geleden dat Klaas Wels tegen Roda JC voor de 168e en de laatste keer als trainer op het veld stond. Na dertien jaar kwam er een einde aan het tijdperk...