Home > Informatie kaartverkoop N.E.C. uit
NIEUWS

Informatie kaartverkoop N.E.C. uit

3 november 2019

TOP Oss heeft in de competitie twee uitwedstrijden op rij voor de boeg. Na het bezoek aan FC Dordrecht volgt op vrijdag 8 november N.E.C. Nijmegen uit.

De editie van vorig seizoen is er één om lang te onthouden. Het werd liefst 1-5 in Oss’ voordeel.

Auto en taxbusjes wel; trein niet toegestaan
Tickets voor de autocombi kosten € 6,00. Je kunt vanaf 19.30 uur terecht bij de parkeerplaats van stadion De Goffert. Daarna wordt het biljet omgewisseld voor een kaartje.

Het is toegestaan om met een taxibusje naar Nijmegen te rijden. Dit dien je wel even door te geven. Reizen met de trein kan niet.

Busreis
TOP Oss organiseert ook een busreis. Leden van supportersvereniging De Trouwe Oss betalen € 20,00 voor de bus inclusief een wedstrijdticket. Niet-leden € 25,00.

Inschrijven kan tot donderdag 7 november 12.00 uur. De bus is om 18.15 uur in Oss en zal om 18.45 uur vertrekken. Je dient in bezit te zijn van een uitreispas.

Meld je online aan >>

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – FC Volendam

Na twee uitduels, bij FC Dordrecht en N.E.C. Nijmegen, is het weer tijd voor een avondje TOP. Vrijdag komt FC Volendam op bezoek. ‘Het andere Oranje’ staat sinds de zomer onder...

Onnodig ruime nederlaag in De Goffert

TOP Oss is vrijdagavond met 3-0 onderuit gegaan bij N.E.C. Nijmegen. Geflatteerd, gezien het spelbeeld. Het elftal van Klaas Wels vocht zich na een vroege achterstand terug in de...