Home > Informatie kaartverkoop MVV Maastricht – TOP Oss
NIEUWS
Informatie kaartverkoop MVV Maastricht – TOP Oss
3 augustus 2018

Het seizoen 2018/2019 gaat voor TOP Oss van start in Limburg. Op 17 augustus zijn we te gast bij MVV Maastricht. Maak jij de seizoensopening mee? Reserveer een plekje in de bus of koop een ticket voor de autocombi.

We hopen op veel steun vanuit Oss, zodat we het nieuwe voetbaljaar goed kunnen starten!

Busreis
TOP Oss organiseert een busreis naar stadion De Geusselt. Jij kunt mee! Leden van supportersvereniging De Trouwe Oss betalen €28,50 voor de bus inclusief een wedstrijdticket. Niet-leden €33,50 euro.

Inschrijven kan tot donderdag 16 augustus 12.00 uur via info@toposs.nl. De bus zal om 17.30 uur vertrekken.

Autocombi
Het is ook mogelijk om op eigen vervoer te reizen. Jij kunt je vanaf woensdag 7 augustus bij de balie van Fitland inschrijven voor de autocombi met kentekenregistratie. Daar krijg je een biljet dat later om te wisselen is voor een ticket. Kosten: €10,-. Opgeven voor de autocombi kan ook tot donderdag 16 augustus 12.00 uur.

Supporters die mee naar Maastricht gaan, moeten in bezit zijn van een uitreispas.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Liefhebber van de derby

Patrick N’Koyi heeft de schaduw van de paal in het Telstar-stadion nog op zijn netvlies. Net als een duikende Etiënne Vaessen die ternauwernood zijn kopbal voor de doellijn keert. Met...

TOP Oss is klaar voor de derby!

TOP Oss - FC Den Bosch staat voor de deur. Een treffen tussen de nummers zes en vijf uit de Keuken Kampioen Divisie. Tussen rood en blauw. Een derby die garant staat voor gezonde...

Hoofdsponsors

Partners

energievergelijker
inboedelverzekering vergelijken

Divisiepartners