Home > Informatie kaartverkoop FC Den Bosch – TOP Oss
NIEUWS

Informatie kaartverkoop FC Den Bosch – TOP Oss

2 januari 2019

De derby staat voor de deur! Op vrijdag 18 januari gaan we op bezoek bij buurman FC Den Bosch. Ga je mee?

De vorige derby was een prooi voor FC Den Bosch. Zij wonnen met 0-1.

Met de bus
TOP Oss organiseert een busreis naar stadion De Vliert. Leden van supportersvereniging De Trouwe Oss betalen € 20,00 en niet-leden € 25,00. De inschrijving sluit op woensdag 16 januari om 12.00 uur. Aanmelden kan online .

Het is ook mogelijk om te reserveren per mail. Stuur dan een verzoek met naam en uitreispasnummer naar tickets@toposs.nl. Je kunt daarna jouw omwisselbiljet bij de balie van Fitland halen en betalen.

Uitreispas verplicht
Supporters die meegaan, dienen in bezit te zijn van een uitreispas. Heb je de pas nog niet, maar is deze wel voor de Kerst aangevraagd? Dan krijg je hier nog bericht over. Is de aanvraag later gedaan? Dan kunnen we deze helaas niet meer in behandeling nemen.

Instapprocedure
Op de 18e is er een aangepaste instapprocedure. Supporters worden om 18.15 uur bij de poorten tussen de B- en C-tribune verwacht. Aansluitend vindt om 18.45 de visitatie plaats en om 19.00 uur zal de bus vertrekken.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Ik kijk er naar uit”

Ontmoetingen tussen FC Den Bosch en TOP Oss zijn altijd speciaal, maar veel mooier dan vanavond kun je de derby niet krijgen. Het is een treffen tussen de nummer één en de nummer zes...