Home > Informatie kaartverkoop FC Den Bosch – TOP Oss
NIEUWS

Informatie kaartverkoop FC Den Bosch – TOP Oss

2 januari 2019

De derby staat voor de deur! Op vrijdag 18 januari gaan we op bezoek bij buurman FC Den Bosch. Ga je mee?

De vorige derby was een prooi voor FC Den Bosch. Zij wonnen met 0-1.

Met de bus
TOP Oss organiseert een busreis naar stadion De Vliert. Leden van supportersvereniging De Trouwe Oss betalen € 20,00 en niet-leden € 25,00. De inschrijving sluit op woensdag 16 januari om 12.00 uur. Aanmelden kan online .

Het is ook mogelijk om te reserveren per mail. Stuur dan een verzoek met naam en uitreispasnummer naar tickets@toposs.nl. Je kunt daarna jouw omwisselbiljet bij de balie van Fitland halen en betalen.

Uitreispas verplicht
Supporters die meegaan, dienen in bezit te zijn van een uitreispas. Heb je de pas nog niet, maar is deze wel voor de Kerst aangevraagd? Dan krijg je hier nog bericht over. Is de aanvraag later gedaan? Dan kunnen we deze helaas niet meer in behandeling nemen.

Instapprocedure
Op de 18e is er een aangepaste instapprocedure. Supporters worden om 18.15 uur bij de poorten tussen de B- en C-tribune verwacht. Aansluitend vindt om 18.45 de visitatie plaats en om 19.00 uur zal de bus vertrekken.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Schoonheid telt niet meer”

In september kunnen trainers het zich veroorloven om ondanks een nederlaag tevreden te zijn. In november zouden zij na afloop kunnen zeggen: de volgende keer beter. In februari...

Lion Kaak drie jaar langer bij TOP Oss

Middenvelder Lion Kaak verlengt zijn verblijf bij TOP Oss tot 2022. De 27-jarige nummer 6 gaat zodoende voor zijn derde, vierde en vijfde jaar bij de rood-witten. Kaak kwam in de zomer...