Home > Informatie kaartverkoop FC Den Bosch – TOP Oss
NIEUWS

Informatie kaartverkoop FC Den Bosch – TOP Oss

2 januari 2019

De derby staat voor de deur! Op vrijdag 18 januari gaan we op bezoek bij buurman FC Den Bosch. Ga je mee?

De vorige derby was een prooi voor FC Den Bosch. Zij wonnen met 0-1.

Met de bus
TOP Oss organiseert een busreis naar stadion De Vliert. Leden van supportersvereniging De Trouwe Oss betalen € 20,00 en niet-leden € 25,00. De inschrijving sluit op woensdag 16 januari om 12.00 uur. Aanmelden kan online .

Het is ook mogelijk om te reserveren per mail. Stuur dan een verzoek met naam en uitreispasnummer naar tickets@toposs.nl. Je kunt daarna jouw omwisselbiljet bij de balie van Fitland halen en betalen.

Uitreispas verplicht
Supporters die meegaan, dienen in bezit te zijn van een uitreispas. Heb je de pas nog niet, maar is deze wel voor de Kerst aangevraagd? Dan krijg je hier nog bericht over. Is de aanvraag later gedaan? Dan kunnen we deze helaas niet meer in behandeling nemen.

Instapprocedure
Op de 18e is er een aangepaste instapprocedure. Supporters worden om 18.15 uur bij de poorten tussen de B- en C-tribune verwacht. Aansluitend vindt om 18.45 de visitatie plaats en om 19.00 uur zal de bus vertrekken.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Komde ok ut ollinge seizoen?

We hebben nog maar net een prachtjaar afgesloten en nu staat het seizoen 2019/2020 alweer voor de deur! Wat zou het mooi zijn als we nog zo’n tijd mogen beleven. En wat zou het mooi...

Programma voorbereiding 2019/2020

De eerste tegenstanders in voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn bekend. TOP Oss oefent onder meer tegen Eredivisionisten Willem II en RKC Waalwijk en de degradanten Excelsior en De...