Home > Informatie FC Den Bosch thuis
NIEUWS
Informatie FC Den Bosch thuis
26 januari 2022

WELKOM TERUG!

Wat zijn wij blij dat we jullie weer mogen verwelkomen in het Osse Kuipje! Wat hebben we jullie gemist! Vrijdagavond is het DERBY DAY! De wedstrijd van het jaar!

Wat hebben we jullie gemist!

Volgens de richtlijnen mogen we het stadion voor 1/3e vullen. Zowel de voetbalclubs uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie  alsmede de KNVB zijn het niet eens met het besluit om te openen met 1/3 van de capaciteit. Hierover zal de komende dagen nog overleg plaats vinden om zo snel mogelijk meer publiek te mogen toelaten. Dit weekend zullen we de stadions openen met de nu geldende versoepeling en. Met betrekking tot de toegang tot het stadion zijn onderstaande regels van toepassing:

Testen voor toegang blijft bestaan voor het bezoek van wedstrijden in het betaalde voetbal. Bij entree zal er gecontroleerd worden op een geldige QR-code en identiteitsbewijs.

Verder moet je in het bezit zijn van een kaart op naam of een seizoenkaart. Deze mogen voor deze wedstrijd niet doorgegeven worden. Controle hierop wordt gedaan aan de poorten van het stadion. Indien seizoenkaart en-of kaart(en) niet overeenkomen met het geldig legetimatiebewijs kan toegang tot het stadion worden ontzegd. 

We moeten ons wel aan een aantal richtlijnen houden in het stadion. Neem plaats op een stoel en houdt 1,5 m afstand van elkaar.

Kaartverkoop voor deze wedstrijd vindt uitsluitend plaats in onze fanshop, op onderstaande tijden. Buiten deze tijden en op de wedstrijddag aan de kassa is er GEEN mogelijkheid tot het kopen van kaarten voor deze wedstrijd. Iv.m. het beperkt aantal beschikbare kaarten adviseren wij u niet te wachten tot het laatste moment. Per persoon kunt u 1 kaart kopen. Meer kaarten kopen is niet mogelijk. Pinnen bij aankoop van uw kaart geniet onze voorkeur. 

LET OP! Kaarten zijn uitsluitend voor mensen uit de gemeente Oss en directe omgeving!

Verkooptijden in onze fanshop naast het zwembad: 

Woensdag 26 januari van 10.00 uur tot 13.00 uur
Woensdag 26 januari van 19.00 uur tot  21.00 uur
Donderdag 27 januari van 09.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 27 januari van 19.00 uur tot  21.00 uur
Vrijdag 28 januari van 12.00 uur tot 17.00 uur

Kom vroegtijdig naar het stadion om drukte in de rijen te voorkomen en op tijd te zijn voor de wedstrijd!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

We willen onszelf nog een keer belonen

We willen onszelf nog een keer belonen

De laatste wedstrijd van het seizoen is een feit, voor dit duel zal MVV Maastricht naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld, beide ploegen...