Home > “In deze vorm kunnen we van iedereen winnen.”
NIEUWS

“In deze vorm kunnen we van iedereen winnen.”

10 januari 2021

TOP Oss is de tweede seizoenshelft goed begonnen door met 1-0 van Jong Ajax te winnen. De ploeg hield wederom de nul, waarmee een vervolg is gegeven aan de goede serie waar ze nu in verkeren. Er staat meteen weer een wedstrijd tegen een concurrent op het programma. Ditmaal is het door corona getroffen Go Ahead Eagles de tegenstander.

De ploeg van Klaas Wels begon het jaar 2021 uitstekend door meteen drie punten te pakken. “We zijn de tweede seizoenshelft op dezelfde manier begonnen zoals we de eerste seizoenshelft hebben afgesloten, ‘wedstrijden winnen met één doelpunt verschil.” Toch had Klaas Wels liever een verdubbeling van de score gezien en daarmee het in het slot gooien van de wedstrijd. “Als we net iets beter zijn in de fase dat zij alles of niks gaan spelen en er ruimte komt, zouden we de wedstrijd kunnen beslissen.”

Dat het verdedigend als een huis staat is een understatement. “We staan op de gedeelde vijfde qua het minste aantal tegengoals. Dat is een groot compliment aan de gehele organisatie.” Daarmee is de oefenmeester content met de ontwikkeling van het team, het zelfvertrouwen dat zijn ploeg heeft en de manier waarop er verdedigd wordt.

Philippe Rommens keert na lange tijd weer terug in de wedstrijdselectie.

Foto’s: Bert van Berkum

Go Ahead Eagles

In Go Ahead Eagles treft TOP Oss wederom een directe concurrent. “Dat Go Ahead Eagles op dit moment een directe concurrent van ons is, zegt genoeg over de ontwikkeling die wij doormaken. Ze beschikken over een zeer goede selectie met Rabillard, Beukema, Hendriks en een talentvolle keeper in de naam van Jay Gorter”. Toch blijft de oefenmeester het liefst naar zijn eigen ploeg kijken. “In deze vorm kunnen we van iedereen winnen. Een belangrijke zaak voor ons is om mentaal en fysiek fris aan de wedstrijd te starten. Als iedereen in staat is om de dingen uit te voeren die er van je verwacht worden, dan ben ik er van overtuigd dat we in Deventer resultaat kunnen halen!”

Blessures

Vanuit de ziekenboeg zijn er ook nog een aantal nieuwtjes. Zo moeten Grad Damen, Lion Kalentjev en Giovanni Büttner de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan.

Er is ook positief nieuws te melden. Philippe Rommens keert na lange tijd weer terug in de wedstrijdselectie en hij kan mogelijk zijn rentree maken.

 

“Een belangrijke zaak voor ons is om mentaal en fysiek fris aan de wedstrijd te starten.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Informatie TOP Oss – Jong FC Utrecht

 Bij de wedstrijd van 30 april tegen Jong FC Utrecht is publiek weer welkom in het Frans Heesen Stadion. Lees hier hoe u in aanmerking komt voor een toegangsbewijs.Supporters die...

TOP Oss verslaat ook Jong Ajax 0-1.

Voor alles een eerste keer luidt een welbekend gezegde. TOP Oss won afgelopen vrijdagavond voor de eerste keer in haar historie een uitwedstrijd in Amsterdam tegen Jong Ajax. Een...