Home > Ilounga Pata tekent bij TOP Oss
NIEUWS

Ilounga Pata tekent bij TOP Oss

4 augustus 2021

TOP Oss heeft zich weten te versterken met Ilounga Pata. De 20-jarige verdediger was korte tijd op proef in Oss, waarin hij de technische staf wist te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Ilounga Pata is komend seizoen in het Osse kuipje te bewonderen!

Foto’s: Bert van Berkum

Pata was in de jeugd actief voor Alphense Boys, waarna hij de overstap maakte naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag. In Den Haag wist hij niet door te breken, wat zorgde voor een terugkeer bij Alphense Boys. Niet veel later deed zich een prachtige kans voor; een overstap naar het Engelse Huddersfield Town. Na twee seizoenen werd zijn contract deze zomer niet verlengd, waardoor hij een transfervrije status genoot. Pata sluit nu dus aan bij de selectie van Bob Peeters. Op naar een mooi seizoen!

Peter Bijvelds: “Ilounga is een speler die op meerdere posities uit de voeten kan en in zijn stage bij ons absoluut heeft laten zien een meerwaarde voor onze selectie te zijn!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Alleen online verkoop; NAC Breda thuis

Volgende week zaterdag komt NAC Breda op bezoek in het Osse kuipje. De aftrap van deze wedstrijd zal om 20:00 uur zijn. LET OP! De tickets zijn alleen online verkrijgbaar en NIET aan de...