Home > “Ik zie de wil om het tij te doen keren”
NIEUWS
“Ik zie de wil om het tij te doen keren”
19 september 2020

Het is pas een aantal dagen geleden dat TOP Oss op bezoek ging in Almere. De punten bleven helaas achter in Flevoland, maar veel tijd om daarover te treuren is er niet, want: Cambuur komt eraan!

Effectief Almere
“Na een verlies, is het fijn om snel weer te mogen spelen,” begint Klaas Wels, “natuurlijk hebben we wel even terug gekeken naar de wedstrijd tegen Almere City, we proberen vooral de positieve punten uit deze pot mee te nemen.” Het begin van de wedstrijd begon de ploeg van Wels namelijk prima! Hij blikt terug: “Eigenlijk hadden we in de beginfase alle controle. Na een goal moet je jezelf echter zien te herpakken, dat bleef helaas achterwege. Zonde. Daar hadden we het verschil kunnen, en moeten maken.” Almere City was effectief in het afmaken van kansen, en wisten de pot uiteindelijk overtuigend over de streep te trekken: 3-0.

Vorig jaar werd gewonnen van koploper Cambuur in eigen huis!

Foto’s: Bert van Berkum

Een goede wedstrijd afleveren
SC Cambuur is de geduchte tegenstander voor het weekend. De oefenmeester is zich er als geen ander van bewust dat dit een ploeg is die wederom mee gaat doen voor de bovenste plekken. Hij omschrijft de Friezen als een ploeg met voetballend vermogen, lef en vertrouwen. “Zij zullen gaan voetballen en de opbouw van achteruit zoeken. Ze hebben snelheid van achteruit en bovendien een van de betere spitsen van de competitie.” Kansen zijn er zeker voor de Osse selectie, dat bewijst de wedstrijd van vorig jaar die in eigen huis werd gewonnen (3-2). “Ik verwacht dat dit een open wedstrijd wordt. Zij willen voetballen en druk vooruit spelen, maar wij willen thuis ook graag een goede wedstrijd afleveren. Ik ga met een positief gevoel de wedstrijd in, omdat ik progressie in de ploeg zie, de bereidheid en met name ook de wil om het tij te doen keren.”

Onze aanvoerder was vorig jaar trefzeker tegen Cambuur, daar gaan we nu weer voor!

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...