Home > “Ik kijk het liefst vooruit en focus me op de wedstrijd die komen gaat.”
NIEUWS

“Ik kijk het liefst vooruit en focus me op de wedstrijd die komen gaat.”

15 januari 2021

Afgelopen zondag kwam er voor de ploeg van Klaas Wels een einde aan een fantastische serie. In de wedstrijd tegen Telstar, wederom een concurrent, zal het team er alles aan gaan doen om als winnaar van het veld te stappen.

Goede serie

Over het resultaat van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles is Klaas Wels wat teleurgesteld, maar tevreden over het vertoonde spel in de eerste helft. “We toonden in de eerste helft veel lef en initiatief en we wisten veel ballen te onderscheppen. Dan is het erg zuur en jammer dat je uiteindelijk drie minuten van resultaat verwijderd bent.”

Door de ongelukkige nederlaag is de goede serie van onze mannen helaas ten einde gekomen. Desalniettemin wordt er met een positief teruggekeken op die lange reeks van zeven ongeslagen wedstrijden. “De serie heeft ons team zeker goed gedaan en dan zie je wat vertrouwen met een speler doet. Toch kijk ik het liefst vooruit en focus ik mij daarom liever op de wedstrijd die komen gaat.

Kom op TOP!

Foto’s: Bert van Berkum

Telstar

De voorbereiding op de wedstrijd liep voor Klaas en de mannen niet ideaal. “We hebben na de wedstrijd de schade moeten opmaken, want niet iedereen is even fris uit de wedstrijd gekomen. Daardoor hebben we het deze week qua fysieke arbeid rustig aan gedaan en gaan we fris en met een goed gevoel de wedstrijd in!”

Klaas Wels ziet in Telstar een gelijkwaardige ploeg als TOP Oss. “Telstar speelt aanvallend voetbal in een 5-3-2 formatie, waarin ze de tegenstander snel onder druk willen zetten. Op deze manier willen ze het opbouwende spel van de tegenstander ontregelen.”

Blessures

De ziekenboeg is de afgelopen week helaas wat volgestroomd. Jan Lammers, Dean Guezen, Grad Damen, Giovanni Büttner, Trevor David en Lion Kalentjev zullen de wedstrijd tegen Telstar aan zich voorbij moeten laten gaan.

“De serie, van zeven ongeslagen wedstrijden, heeft het team zeker goed gedaan en dan zie je wat vertrouwen met een speler doet.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP OSS – ALMERE CITY

Ondanks een sterke wedstrijd met goed veldspel, gingen de Ossenaren uiteindelijk met 3-0 onderuit tegen de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Aankomende zaterdag wacht er weer een...