Home > “Ik kan maar één ding concluderen en dat is dat ik me heel gelukkig prijs met deze ploeg die er iedere week voor gaat.”
NIEUWS
“Ik kan maar één ding concluderen en dat is dat ik me heel gelukkig prijs met deze ploeg die er iedere week voor gaat.”
26 maart 2021

Mede door een waanzinnige comeback tegen NEC begon de ploeg van Klaas Wels goed aan de 4e periode. In een Brabants onderonsje met FC Eindhoven hoopt hij met zijn ploeg en staf de goede lijn van de laatste weken door te zetten.

“Het enige smetje op de overwinning is natuurlijk wel de rode kaart van Lorenzo Piqué die we nu drie wedstrijden moeten missen.”

Foto’s: Bert van Berkum

Uniek avondje in het Osse Kuipje

Klaas Wels heeft aan de woorden, dat zijn team met vechtlust, strijd en het geloof wat ze hadden de wedstrijd gewonnen hebben, niks toe te voegen. “Het was een uniek avondje in het Osse Kuipje met voor ons een fantastische afloop. Dit maak je niet vaak mee dat een team met tien man een comeback kan inluiden, daarom was deze overwinning extra lekker! We hebben laten zien wat we in huis hebben en met tien man de wedstrijd weten te winnen. Het enige smetje op de overwinning is natuurlijk wel de rode kaart van Lorenzo Piqué die we nu drie wedstrijden moeten missen.”

Strijdvaardig TOP Oss dit seizoen

De ploeg van Klaas Wels staat er dit seizoen bekend om dat ze iedere wedstrijd veel strijd leveren en daardoor de punten weten binnen te slepen. “Ik kan maar één ding concluderen en dat is dat ik me heel gelukkig prijs met deze ploeg die er iedere week voor gaat. Ze willen altijd het maximale uit een wedstrijd halen en geven alles voor het team en voor de club. Dat is een groot compliment naar de groep waard en die maak ik vaker! Om met zo’n ploeg te mogen werken is voor mij als trainer ook hartstikke fijn, aangezien ik mij nooit zorgen hoef te maken over de motivatie en strijd die ze elke dag leveren!”

FC Eindhoven

Klaas Wels wacht met zijn ploeg een Brabants onderonsje. Ondanks dat het de laatste weken niet echt lekker loopt bij de formatie van Ernie Brandts, zullen zij er ook op gebrand zijn om die wedstrijd te winnen. “Of een ploeg in een goede serie zit of in een mindere fase, iedere speler van FC Eindhoven zal morgen vol voor de overwinning gaan. Daarom kijken wij naar onszelf om de goede lijn van de laatste weken door te trekken naar deze wedstrijd. We hebben in de laatste twee wedstrijden veel vertrouwen getankt, mede door mooie doelpunten en een enorme portie aan strijd, vechtlust en goed veldspel. Dit willen we dolgraag doorzetten om dan ook tegen FC Eindhoven met de drie punten aan de haal te gaan!”

Blessures

Tegen FC Eindhoven zal de ploeg van Klaas Wels een zestal aan spelers missen. Grad Damen, Evan Rottier, Giovanni Büttner, Dean Guezen en Sjoerd Overgoor moeten de wedstrijd vanwege blessures missen. Lorenzo Piqué pakte in de wedstrijd tegen NEC een rode kaart en zal vanwege een schorsing de wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan.

“Ik kan maar één ding concluderen en dat is dat ik me heel gelukkig prijs met deze ploeg die er iedere week voor gaat.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?