Home > “Ik geef ons een goede kans”
NIEUWS

“Ik geef ons een goede kans”

25 januari 2019

Ragnar Oratmangoen sloot afgelopen zomer, na een half jaartje in Oss, weer aan bij de selectie van N.E.C. Nijmegen. Hij draaide een prima voorbereiding, maar mocht toch opnieuw verhuurd worden. Jack de Gier zat immers dik in de offensieve krachten en wilde de ontwikkeling van de Ossenaar niet in de weg staan. TOP Oss kon voorop nog wel stootkracht gebruiken en stond te popelen om het talent opnieuw in de armen te sluiten.

Ragnar Oratmangoen scoorde tot zover één keer en gaf vier assists.

“Op dat moment was het even slikken, maar uiteindelijk ben ik heel blij dat ik nu bij TOP zit. We doen het goed en ik kom veel aan spelen toe. Dat is voor nu het belangrijkst”, reageert de 21-jarige speler die kritisch op zichzelf is. “Ik mag nog wat stabieler zijn. Welk cijfer ik mezelf geef? Tussen de 6,5 en de 7, maar daar kan ik geen genoegen mee nemen. Elke wedstrijd ga ik voor een 10 en hoop dan op een 8 uit te komen.”

Druk op N.E.C.
Ondertussen worstelt zijn werkgever in de Keuken Kampioen Divisie. De Nijmegenaren staan 15e op de lijst en ze hebben pas zeven wedstrijden winnend afgesloten. “Natuurlijk doet het pijn om ze zo te zien, want ik sta er nog steeds onder contract. Ik had het ook zeker niet verwacht. Af en toe spreek ik wat jongens of ik kom ze tegen in Nijmegen. Iedereen vraagt zich af hoe het toch kan… Het is moeilijk voor ze om telkens weer een wedstrijd in te gaan. De druk wordt alsmaar hoger.”

Zelf maakt Oratmangoen deel uit van een groep die twee keer op rij verloren heeft, maar dat baart hem geen zorgen. “Iedereen is erop gebrand om weer te winnen. We hebben stevig gebaald, maar de knop is allang weer omgezet.”

Vertrouwen
De aanvaller gelooft dat de treffen met N.E.C. een goede afloop heeft. Hij en zijn teamgenoten worden daarin gesterkt door het eerdere resultaat in De Goffert: 1-5. “Al zal een moeilijke klus worden, want er loopt in Nijmegen nog voldoende kwaliteit rond. Maar wij hebben ook een uitstekende ploeg, dus ik geef ons een goede kans.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Levi Opdam gaat aan de slag bij TOP Oss

Een extra verdediger voor TOP Oss-trainer Klaas Wels: Levi Opdam sluit definitief aan. De rechtsback heeft zich in elk geval tot de winterstop op amateurbasis aan de club verbonden....

Voorbeschouwing TOP Oss – Jong AZ

In de derde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie speelt TOP Oss – net als in de voorgaande twee competitieduels – tegen een beloftenploeg. Ditmaal is Jong AZ de tegenstander, in...