Home > “Iedereen is met volledige overgave op jacht, naar een goede sportieve revanche.”
NIEUWS
“Iedereen is met volledige overgave op jacht, naar een goede sportieve revanche.”
23 januari 2021

Na een terechte nederlaag tegen Telstar wacht vandaag wederom een concurrent. Excelsior komt op bezoek in het Frans Heesen Stadion. Voor die wedstrijd heeft Klaas Wels zijn ploeg klaargestoomd om te gaan strijden voor de overwinning.

Voorbereiding

Volgens Klaas Wels heerst er vanaf het begin van het seizoen een echte winnaarsmentaliteit in de groep. “We hebben deze week tijdens de training gezien dat iedereen met volledige overgave op jacht is naar een goede sportieve revanche, dat moet ten koste van Excelsior zijn.”

Rick Stuy van den Herik in actie.

Foto’s: Bert van Berkum

Eerdere ontmoeting

Eerder dit seizoen gingen de Ossenaren met 3-0 ten onder. Gezien het wedstrijdbeeld was die uitslag wel een beetje geflatteerd. De Ossenaren waren een groot deel van de wedstrijd gelijkwaardig aan de Rotterdammers. Wels zegt dat die wedstrijd tegen Excelsior een groot verschil is met de ontmoeting die komen gaat: “Beide ploegen spelen nu op een andere manier en hebben ook gerouleerd in de opstelling. De Rotterdammers zijn van formatie gewisseld en spelen ze nu in een 5-3-2 opstelling. Dat zijn veel verschillen met de vorige wedstrijd tegen hen.”

Team mentaliteit

Klaas Wels heeft een leergierige ploeg onder zijn hoede die bereid is hard te werken wanneer nodig en altijd voor het maximale gaat. “Het harde werken is een onderdeel waar ik mij bij deze ploeg niet druk over hoef te maken. Er staat een écht team! De wil is er, de bereidheid is er, alleen de uitvoering is wat rest.”

Wels is er van overtuigd dat er veel mogelijk is als de ploeg er ook echt als één team staat. “We zullen morgen als team moeten opereren en uitstralen dat we willen winnen. Als we dat doen denk ik dat wij tot heel veel in staat zijn. We hebben een kwalitatief goed team dat van niemand hoeft te verliezen.”

Blessures

De ziekenboeg is deze week weer wat voller geraakt. Zo moeten Philippe Rommens, Giovanni Büttner, Grad Damen, Dean Guezen, Trevor David, Lorenzo Pique en Brian Vogelzang de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan.

De afsluitende woorden van Klaas Wels zijn duidelijk. “Ik heb er zin in! Op naar morgen!

 

 

De afsluitende woorden van Klaas Wels zijn duidelijk. “Ik heb er zin in! Op naar morgen!”

 

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...