Home > Hüseyin Dogan keert terug bij TOP Oss
NIEUWS

Hüseyin Dogan keert terug bij TOP Oss

22 september 2021

TOP Oss slaat nog een keer toe! Hüseyin Doğan keert terug op het oude nest. Doğan, die drie seizoenen geleden naar NAC Breda vertrok is terug. Na een uitstapje in Breda en een buitenlands avontuur in Tadzjikistan voor FC Istiqlol leek hij dit seizoen voor MVV te gaan spelen, echter is deze transfer afgeketst. Ondanks genoeg interesse uit het buitenland koos hij toch voor een terugkeer bij TOP Oss. Doğan die eigenlijk overal uit de voeten kan op het middenveld of in de aanval wist in het seizoen 18/19 maar liefst 21 keer het net te vinden in 36 wedstrijden.

Welkom terug Hüseyin!

Maandag 20 september meldde hij zich op de club om voor het eerst weer mee te trainen. “Het voelt weer goed om terug te zijn. Ik ken natuurlijk ook veel mensen hier, dus het voelde gelijk weer vertrouwd als vanouds. Ik heb het hier altijd heel erg naar m’n zin gehad, dus dan is het altijd weer fijn om terug te zijn.”

Dat de 27-jarige middenvelder/aanvaller terug is, zal voor vele supporters een verrassing zijn. Het scheelde niet veel of hij had dit seizoen in Maastricht gespeeld voor MVV, alleen deze transfer ging uiteindelijk niet door. Voor hem kwam de transfer naar TOP Oss niet helemaal uit het niets. “Niet alleen nu, maar ook de afgelopen twee jaar had ik nog steeds contact met mensen binnen de club, dus voor mij kwam het niet helemaal uit het niets. De lijntjes zijn sinds mijn vertrek altijd wel kort gebleven.”

Sinds zijn vertrek heeft Hüseyin nog twee andere clubs gehad. Hij vertrok van TOP Oss naar NAC Breda en van NAC Breda naar FC Istiqlol. Wat hoopt hij mee terug te nemen naar TOP? “Ervaring en toewijding. Het laatste seizoen bij TOP Oss was voor mij persoonlijk een goed seizoen, maar ook zeker voor de club en dat ik daar onderdeel van mocht zijn was natuurlijk prachtig. Ik hoop dat ik dat niveau weer kan halen en het team helpen daar waar het kan. Ik wil weer rendement halen en belangrijk zijn voor het team.”

Peter Bijvelds: “Hüseyin en ik hebben altijd contact gehouden. De belangrijkste reden dat hij nu bij ons is, is dat hij ervoor moet zorgen dat het nog beter gaat functioneren dan dat het nu al doet. Ik vind dat wij een uitstekende selectie hebben met veel teamspirit, maar we kunnen nog wel wat senioriteit en ervaring in aanvallend opzicht gebruiken en dat is de opdracht voor hem. Als hij ook nog rendement haalt door assists en doelpunten dan is dat helemaal mooi, maar zijn primaire taak blijft om ons team sterker te maken. Ook hijzelf of wij als team een mindere wedstrijd hebben dat we toch op zijn ervaring en persoonlijkheid kunnen terugvallen.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Alleen online verkoop; NAC Breda thuis

Volgende week zaterdag komt NAC Breda op bezoek in het Osse kuipje. De aftrap van deze wedstrijd zal om 20:00 uur zijn. LET OP! De tickets zijn alleen online verkrijgbaar en NIET aan de...