Home > Horeca/hospitality assistent (20 tot 32 uur per week)
VACATURES
Horeca/hospitality assistent (20 tot 32 uur per week)
25 mei 2023

Op zoek naar een hele afwisselende horecabaan in een moderne, succesvolle en sportieve omgeving? Dan moet je beslist reageren! We zijn namelijk op zoek naar een:

Horeca/hospitality assistent (20 tot 32 uur per week)

Die het onze gasten echt naar de zin maakt

– Heb jij enkele jaren horeca-ervaring?
– Houd je van een veelzijdige, zelfstandige en uitdagende baan?
– Staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel?
– Is werken op avonden en tijdens weekenden geen probleem voor jou?

Dan gaan we graag met je in gesprek. Helemaal als je wilt werken bij een kleine, maar dappere familieclub.

 

Over de functie
TOP Oss heeft in augustus vorige jaar op succesvolle wijze de horeca in het Frans Heesen Stadion in eigen beheer genomen. De CSE Lounge en de negen skyboxen bieden tijdens wedstrijddagen een sfeervolle ambiance voor onze honderden gasten. Buiten deze dagen om weten steeds meer bedrijven en particulieren TOP Oss te vinden voor bijeenkomsten, vergaderingen, jubilea en andere feesten. Als horeca/hospitality assistent zorg je ervoor dat TOP Oss de sterk groeiende vraag kan invullen en onze gasten met een goed gevoel het stadion verlaten, elke keer weer.

Om deze doelstellingen te behalen, zorg je voor een goede voorbereiding, planning en afstemming met de operationeel manager. Tijdens bijeenkomsten, wedstrijden of feesten ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst, het verloop van het event en het aanspreekpunt voor de gasten. Je zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Tevreden gasten zijn immers onze beste ambassadeurs!

Nee, natuurlijk hoef je niet alles zelf te doen. Je kunt gebruik maken van de expertise van de operationeel manager en een team van jonge horecamedewerkers. Maar… je bent tijdens het event wel de spin in het web.

 

Dit is wat we van je vragen:
– Je kunt zowel zelfstandig als met een team werken en dit aansturen
– Gastvrijheid en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel staan.
– Je hebt uitstekende coördinerende en improviserende kwaliteiten

 

Enthousiast?
Ben jij die horeca/hospitality assistent die het onze gasten echt naar de zin maakt? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar John Pellekaan via john.pellekaan@toposs.nl. Reageren kan tot en met 12 juni 2023.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...