Home > “Hopen op eenzelfde resultaat als in Deventer”
NIEUWS

“Hopen op eenzelfde resultaat als in Deventer”

20 april 2019

Het is een bijzonder gegeven: TOP Oss staat in de top-10 met meer dan 50 punten . Normaal gesproken zou dat voldoende moeten zijn voor de Play Offs, maar dit seizoen is dat anders. Het verschil met de nummer 14 is slecht 5 punten. De resultaten tegen Sparta Rotterdam en Roda JC waren meer dan welkom en ook tegen Go Ahead zou de winst goed van pas komen.

“We hebben dit jaar al bijzondere resultaten geboekt. Zo hebben we al gewonnen bij FC Twente, NEC, Sparta en Go Ahead Eagles”, aldus de trotse trainer Klaas Wels. Thuis zijn de resultaten net iets anders.  Tegen FC Twente werd er onterecht verloren en tegen Sparta en NEC werd er gelijkgespeeld. Een prima prestatie van de Ossenaren. Daarom is een overwinning op Go Ahead niet uit te sluiten.  

“Als dat niet lukt, dan zullen we er een vechtwedstrijd van moeten maken.”

Goede ploeg
“Go Ahead is een ploeg die heel het jaar al in de top-3 bivakkeert. Het is een goed uitgebalanceerd team met een prima keeper. Daarnaast zit er veel opkomend vermogen in de ploeg, met Baas en Lelieveld in de verdediging. Ze hebben een middenveld dat we goed kennen met Istvan Bakx en Richard van der Venne. Het is echt een goed team dat terecht bovenin meedraait. We hebben dit jaar gewonnen in Deventer, waarbij we in de eerste helft moesten overleven, maar uiteindelijk toch de drie punten mee konden nemen naar Oss”.

Vechtwedstrijd
Wels hoopt dat TOP hetzelfde kan brengen als in de uitwedstrijd en tegen Sparta. “Als dat niet lukt, dan zullen we er een vechtwedstrijd van moeten maken”.  De trainer is overtuigd van de kwaliteit van zijn ploeg en van elke speler die dag in, dag uit hard werkt voor de club. Dit geldt voor zowel de basisspelers als voor de spelers die wat minder spelen. Wels hoopt dat het publiek wederom achter het team gaat staan en dat het Paasweekend op een mooie manier af kan worden gesloten.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Ik heb gekkere dingen gezien”

Om met de woorden van Klaas Wels te spreken: het wordt geen sinecure vanavond, maar een hels karwei om de 0-2 achterstand uit de heenwedstrijd weg te poetsen. Maar ... de droom is nog...