Home > “Het wordt een lastige wedstrijd, maar wel een die wij kunnen winnen”
NIEUWS
“Het wordt een lastige wedstrijd, maar wel een die wij kunnen winnen”
8 april 2022

Aanstaande vrijdag staat de volgende wedstrijd op het programma, dit keer zal Jong PSV op bezoek komen. TOP Oss hoopt de kater van afgelopen maandag met een overwinning en goed voetbal weg te kunnen spoelen. Vorige week vrijdag wisten we knap te winnen van FC Volendam, Bob hoopt dat die lijn doorgezet kan worden. Hij heeft hier het volle vertrouwen in en hij gelooft erin dat zijn mannen komende vrijdag een overwinning kunnen boeken.

Strijden tot de laatste minuten

Foto’s: Bert van Berkum

Gevoel

Afgelopen maandag is er ruim verloren van Jong Ajax, natuurlijk heerste er een teleurstellend gevoel, maar er was ook realisme. “In het eerste kwartier hebben we kansen op de openingstreffer gehad, die maken we niet en door een penalty komen we op achterstand. Daarna zijn ze nog drie keer gevaarlijk en scoren ze drie keer’’, zegt Bob. Na de 3 – 0 heeft hij een aantal keer gewisseld, met het oog op de wedstrijd tegen de Eindhovense beloften.

Vrijdag

Onderschatting is zeker niet aan de orde “we weten dat we ze niet moeten onderschatten, in de uitwedstrijd hadden we het bij vlagen enorm lastig’’, aldus onze trainer. Eerder dit seizoen lieten de talenten van PSV zien dat ze goed kunnen voetballen, TOP Oss kwam in Eindhoven niet verder dan 2 – 2. Ondanks het feit dat de jonkies, onder leiding van Ruud van Nistelrooy, in een mindere periode zitten, staat iedereen bij de Ossenaren op scherp. Ze willen winnen en zullen hier alles aan doen. Bob voorspelt dat het vrijdag geen eenvoudige wedstrijd gaat worden “Het gaat geen makkelijke wedstrijd worden, maar we moeten uitgaan van onze eigen krachten. In de Keuken Kampioen Divisie kan iedereen van elkaar winnen, dus waarom nu niet’’, zegt de trainer met een lach op zijn gezicht.

Voorbereiding is het halve werk!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...