Home > Het was weer TOP genomineerd voor Voetbalboek van het Jaar
NIEUWS

Het was weer TOP genomineerd voor Voetbalboek van het Jaar

19 februari 2019

Het boek ‘Het was weer TOP’ van Joost (30) en Roel Kuilder (28) uit Oss is genomineerd voor de titel Voetbalboek van het Jaar. Met het boek probeerden de broers een inkijkje te geven in het reilen en zeilen van FC Oss in het seizoen 2017/2018.

Het boek werd in juni gepresenteerd tijdens voetbalcafé Over de Vleugels en in zeer korte tijd was het boek al bijna niet meer te verkrijgen. “We hebben echt hele goede reacties gekregen. Niet alleen van supporters van TOP Oss, maar ook van andere clubs in Nederland”, vertelt Joost trots. “Verder zijn mensen die zeggen niks met voetbal te hebben ook positief over het boek. Dat was onze insteek: een voetbalboek schrijven dat niet alleen voor voetballiefhebbers leuk is”, vult Roel aan. Ook bij TOP Oss kijken ze met tevredenheid naar het boek, weten de broers. “Ik kom de perskamer in ieder geval nog steeds zonder kleerscheuren binnen”, lacht Roel.

Vrijdagavond hoorden de mannen dat hun boek genomineerd is voor Voetbalboek van het Jaar. “Dat is echt fantastisch”, glundert Joost. “We staan tussen namen als Menno Pot, Michel van Egmond, Henk Spaan en Matty Verkamman. Geweldig.” Roel vertelt verder: “Eigenlijk zijn we juist door die mannen zelf geïnspireerd om een boek te schrijven.”

Stemmen
Stemmen kan op de site van Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur. Op https://staantribune.nl/voetbalboek-van-het-jaar-2018-2/ kunnen liefhebbers van Het was weer TOP op het boek stemmen.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Schoonheid telt niet meer”

In september kunnen trainers het zich veroorloven om ondanks een nederlaag tevreden te zijn. In november zouden zij na afloop kunnen zeggen: de volgende keer beter. In februari...

Lion Kaak drie jaar langer bij TOP Oss

Middenvelder Lion Kaak verlengt zijn verblijf bij TOP Oss tot 2022. De 27-jarige nummer 6 gaat zodoende voor zijn derde, vierde en vijfde jaar bij de rood-witten. Kaak kwam in de zomer...