Home > Het was weer TOP genomineerd voor Voetbalboek van het Jaar
NIEUWS

Het was weer TOP genomineerd voor Voetbalboek van het Jaar

19 februari 2019

Het boek ‘Het was weer TOP’ van Joost (30) en Roel Kuilder (28) uit Oss is genomineerd voor de titel Voetbalboek van het Jaar. Met het boek probeerden de broers een inkijkje te geven in het reilen en zeilen van FC Oss in het seizoen 2017/2018.

Het boek werd in juni gepresenteerd tijdens voetbalcafé Over de Vleugels en in zeer korte tijd was het boek al bijna niet meer te verkrijgen. “We hebben echt hele goede reacties gekregen. Niet alleen van supporters van TOP Oss, maar ook van andere clubs in Nederland”, vertelt Joost trots. “Verder zijn mensen die zeggen niks met voetbal te hebben ook positief over het boek. Dat was onze insteek: een voetbalboek schrijven dat niet alleen voor voetballiefhebbers leuk is”, vult Roel aan. Ook bij TOP Oss kijken ze met tevredenheid naar het boek, weten de broers. “Ik kom de perskamer in ieder geval nog steeds zonder kleerscheuren binnen”, lacht Roel.

Vrijdagavond hoorden de mannen dat hun boek genomineerd is voor Voetbalboek van het Jaar. “Dat is echt fantastisch”, glundert Joost. “We staan tussen namen als Menno Pot, Michel van Egmond, Henk Spaan en Matty Verkamman. Geweldig.” Roel vertelt verder: “Eigenlijk zijn we juist door die mannen zelf geïnspireerd om een boek te schrijven.”

Stemmen
Stemmen kan op de site van Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur. Op https://staantribune.nl/voetbalboek-van-het-jaar-2018-2/ kunnen liefhebbers van Het was weer TOP op het boek stemmen.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP OSS – ALMERE CITY

Ondanks een sterke wedstrijd met goed veldspel, gingen de Ossenaren uiteindelijk met 3-0 onderuit tegen de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Aankomende zaterdag wacht er weer een...