Home > Het podium is voor: SamenLoop voor Hoop
BUSINESS
Het podium is voor: SamenLoop voor Hoop
8 maart 2019

Samen met maatschappelijk hoofdsponsor Hendriks Bouw & Ontwikkeling bieden we tweewekelijks het podium aan een goed doel. Rondom de thuiswedstrijd tegen FC Twente is dat: SamenLoop voor Hoop.

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette in het centrum van Oss zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Deze SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Er zijn 3 ceremonies voor de grote mensen samenloop:

De Openingsronde met Eregasten
Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

De Kaarsenceremonie
’s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie
Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Nieuw voor Oss is dit jaar de kinderloop. Deze wordt gehouden op de zondag, vanaf 10 uur. Kinderen lopen over het grote parcours 24 minuten hun rondjes. Zo maken ook zij het verschil. Ook zij hebben hun eigen ceremonies waarin aandacht gevraagd voor dit goede doel. 

Lees meer!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?