Home > Het podium is voor: SamenLoop voor Hoop
BUSINESS
Het podium is voor: SamenLoop voor Hoop
8 maart 2019

Samen met maatschappelijk hoofdsponsor Hendriks Bouw & Ontwikkeling bieden we tweewekelijks het podium aan een goed doel. Rondom de thuiswedstrijd tegen FC Twente is dat: SamenLoop voor Hoop.

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker Γ©n vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette in het centrum van Oss zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Deze SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Er zijn 3 ceremonies voor de grote mensen samenloop:

De Openingsronde met Eregasten
Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

De Kaarsenceremonie
’s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie
Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Nieuw voor Oss is dit jaar de kinderloop. Deze wordt gehouden op de zondag, vanaf 10 uur. Kinderen lopen over het grote parcours 24 minuten hun rondjes. Zo maken ook zij het verschil. Ook zij hebben hun eigen ceremonies waarin aandacht gevraagd voor dit goede doel.Β 

Lees meer!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.Β  π“πŽπ 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞π₯π₯𝐞 𝐬𝐞𝐒𝐳𝐨𝐞𝐧𝐀𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫π₯𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🀩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...