Home > “Het enige wat heerst in onze ploeg is het halen van sportieve revanche tegen FC Dordrecht en het meenemen van drie punten naar Oss!”
NIEUWS

“Het enige wat heerst in onze ploeg is het halen van sportieve revanche tegen FC Dordrecht en het meenemen van drie punten naar Oss!”

12 maart 2021

Na een teleurstellende wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waar er na 90 minuten een uitslag van 0-4 op het scorebord stond, wil de ploeg van Klaas Wels heel graag sportief revanche nemen. Dat moet gaan gebeuren tegen de nummer negentien van de competitie, in de naam van FC Dordrecht.

“We willen aan onszelf en de supporters laten zien waar we toe in staat zijn.”

Foto’s: Bert van Berkum

Go Ahead Eagles

‘Dat afgelopen vrijdag een teleurstelling was, is natuurlijk een understatement’, aldus Klaas Wels. “Uiteraard zijn we over de uitslag  zeer teleurgesteld, maar ook over de manier waarop we het tweede en derde tegendoelpunt krijgen is. Helaas konden we niet het niveau halen dat we wilden, om op die manier een resultaat op te dwingen. Het enige wat heerst in onze ploeg is het halen van sportieve revanche tegen FC Dordrecht en het meenemen van drie punten naar Oss!”

FC Dordrecht

Voor Klaas Wels en zijn mannen staat alles in het teken om te winnen van FC Dordrecht. Volgens Klaas Wels is zijn ploeg tot op het bot gemotiveerd om 90 minuten lang alles te geven voor de overwinning. “We willen aan onszelf en de supporters laten zien waar we toe in staat zijn. Dat moet gebeuren door vanaf minuut één met heel veel energie, flair, power en pressie vooruit te voetballen. We moeten zowel met als zonder bal de tegenstander afjagen. Met die intentie willen we morgen de tegenstander laten merken dat we maar voor één ding hier zijn en dat is de overwinning.”

Blessures

De ploeg van Klaas Wels mist een zestal aan spelers. Lion Kalentjev, Grad Damen, Giovanni Büttner, Sjoerd Overgoor, Dean Guezen en Jarni Koorman zullen de wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan.

Volgens Klaas Wels is zijn ploeg tot op het bot gemotiveerd.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Informatie TOP Oss – Jong FC Utrecht

 Bij de wedstrijd van 30 april tegen Jong FC Utrecht is publiek weer welkom in het Frans Heesen Stadion. Lees hier hoe u in aanmerking komt voor een toegangsbewijs.Supporters die...

TOP Oss verslaat ook Jong Ajax 0-1.

Voor alles een eerste keer luidt een welbekend gezegde. TOP Oss won afgelopen vrijdagavond voor de eerste keer in haar historie een uitwedstrijd in Amsterdam tegen Jong Ajax. Een...