Home > “Het enige wat heerst in onze ploeg is het halen van sportieve revanche tegen FC Dordrecht en het meenemen van drie punten naar Oss!”
NIEUWS

“Het enige wat heerst in onze ploeg is het halen van sportieve revanche tegen FC Dordrecht en het meenemen van drie punten naar Oss!”

12 maart 2021

Na een teleurstellende wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waar er na 90 minuten een uitslag van 0-4 op het scorebord stond, wil de ploeg van Klaas Wels heel graag sportief revanche nemen. Dat moet gaan gebeuren tegen de nummer negentien van de competitie, in de naam van FC Dordrecht.

“We willen aan onszelf en de supporters laten zien waar we toe in staat zijn.”

Foto’s: Bert van Berkum

Go Ahead Eagles

‘Dat afgelopen vrijdag een teleurstelling was, is natuurlijk een understatement’, aldus Klaas Wels. “Uiteraard zijn we over de uitslag  zeer teleurgesteld, maar ook over de manier waarop we het tweede en derde tegendoelpunt krijgen is. Helaas konden we niet het niveau halen dat we wilden, om op die manier een resultaat op te dwingen. Het enige wat heerst in onze ploeg is het halen van sportieve revanche tegen FC Dordrecht en het meenemen van drie punten naar Oss!”

FC Dordrecht

Voor Klaas Wels en zijn mannen staat alles in het teken om te winnen van FC Dordrecht. Volgens Klaas Wels is zijn ploeg tot op het bot gemotiveerd om 90 minuten lang alles te geven voor de overwinning. “We willen aan onszelf en de supporters laten zien waar we toe in staat zijn. Dat moet gebeuren door vanaf minuut één met heel veel energie, flair, power en pressie vooruit te voetballen. We moeten zowel met als zonder bal de tegenstander afjagen. Met die intentie willen we morgen de tegenstander laten merken dat we maar voor één ding hier zijn en dat is de overwinning.”

Blessures

De ploeg van Klaas Wels mist een zestal aan spelers. Lion Kalentjev, Grad Damen, Giovanni Büttner, Sjoerd Overgoor, Dean Guezen en Jarni Koorman zullen de wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan.

Volgens Klaas Wels is zijn ploeg tot op het bot gemotiveerd.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

TOP Oss kreeg genoeg kansen tegen Telstar, maar kwam niet verder dan 1-1. De Ossenaren creëerde weer genoeg kansen, maar vergaten zichzelf wederom te belonen met drie punten. Het is het...

TOP Oss opent fanshop

TOP Oss opent fanshop

De enige echte TOP Oss fanshop, vol met nieuwe items, is nu te vinden aan de Nelson Mandelaboulevard 24!  TOP Oss fanshop! Kom jij ook een keertje langs? Wat een geweldig nieuws! TOP...

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Het is TOP Oss ondanks een 1-0 voorsprong en enkele enorme kansen in met name de tweede helft niet gelukt om te winnen van het eveneens te laag geklasseerde Telstar. Een 1-1 remise...