Home > Het CSE Café is geopend!
BUSINESS
Het CSE Café is geopend!
30 augustus 2019

Cargo Service Europe (CSE) is de komende drie jaar eigenaar van een skybox in het Frans Heesen Stadion. De sponsor opende vorige week tegen Jong AZ het spiksplinternieuwe CSE Café. Een prachtige donkerbruine kroeg. “Het is een afgeleide van Bolle Jan uit Amsterdam”, vertelt Martijn Vos van CSE. “En een beetje van mezelf.”

Bedankt voor deze mooie samenwerking, je enthousiasme en je positieve kijk Martijn!

Foto’s: Ronald Goudberg

Met familie en vrienden
Na het succesvolle seizoen 2018/2019 hinkte Vos even op twee gedachten. Doorgaan of stoppen op het hoogtepunt. Zijn vrouw Sandrien vond het tweede geen optie. “Oké, dacht ik. Maar dan gaan we door op mijn manier. Geen half werk”, knipoogt Vos. “We hebben er met familie en vrienden veel schik in. Horeca is mijn hobby, maar dan niet commercieel.”

Dat plezier was ook aanwezig bij de partijen die de kroeg verbouwd en ingericht hebben. Veelal sponsors en bedrijven uit Oss. “We hebben dit met lokale partijen gedaan en op een gezellige manier bouwoverleg gepleegd. Als iedereen er lol in heeft, krijg je ook wat moois.”

Toegankelijk voor alle sponsors
Vorige week was het dan zover. Het CSE Café werd door Vos officieel geopend. Hij nam er een hoge hoed bij, vroeg Peter Bijvelds naar voren én hij betrok Pieter Langedijk erbij. U raad het … de opening was hilarisch. Daarna kon het feest los barsten. “Ik heb veel toffe reacties gehad. Veel monden vielen open en voorbijgangers wierpen nieuwsgierig een blik naar binnen. Leuk.”

Vos nodigt al zijn collega-sponsors van TOP Oss uit om bij thuiswedstrijden een biertje te komen drinken. “Het is voor hen allemaal vrij toegankelijk. Ik wil er samen een feestje van maken, zoals we dat ook in de CSE Lounge doen. Ja, er moet met bonnen betaald worden, maar dat komt TOP ten goede. En daar draait het om.”

Twee feestjes?
Samen met TOP en Fletcher Hotels heeft de Osse ondernemer er sinds vorig jaar voor gezorgd dat de derde helft in de business club knalt. Met veel live entertainment. Bijt dat niet met de kroeg? “Nee joh! Als er een band speelt, zijn wij in de lounge te vinden. De line-up is dit seizoen écht goed.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...